Společnost Xiaomi se podělila o oficiální specifikace fotoaparátu připravovaného telefonu Xiaomi 14 Ultra. Jedná se o jeden z nejlepších fotomobilů na trhu s opravdu výkonným snímačem Sony LYT-900 pod kapotou.

Stejně působivý je i zbytek fotoaparátů. To vše dohromady dělá z nového telefonu jeden z nejlepších v oboru.

Nyní se Xiaomi podělilo o oficiální ukázky fotoaparátu, které ukazují, jak dobrý fotoaparát skutečně bude. Pokud jsou tyto vzorky něčím zajímavé, máme v rukou vítěze a to, co je uvedeno výše v příspěvku, platí beze zbytku.

Při bližším pohledu na snímky lze s jistotou říci, že Xiaomi 14 Ultra bude schopen pořizovat úžasné snímky, a to bez jakýchkoli problémů. Snímač so velikosti 1 palce, který se v telefonu nachází, si poradí s velkým množstvím světla, což vám umožní pořizovat senzační snímky. Při pohledu na snímky můžete dokonce říci, že dynamický rozsah je vynikající, na fotografiích je spousta detailů a celkově snímky vypadají velmi, velmi příjemně pro oko.

Samozřejmě, že část důvodů, proč snímky vypadají tak dobře, spočívá v tom, že snímky pořídil někdo, kdo je dobrý ve fotografování, takže dává smysl, proč Xiaomi 14 Ultra podává tak dobré výkony, ale věřím, že je zde ve hře také dobrá míra výpočetní technologie. To znamená, že pokud jste průměrný uživatel smartphonu, budete schopni pořizovat skvělé fotografie bez ohledu na to, kdo telefon používá.

Jak již bylo mnohokrát zmíněno, Xiaomi 14 Ultra bude mít premiéru v Číně 22. února a 25. února bude následovat mezinárodní uvedení. Upřímně řečeno mě více zajímá mezinárodní uvedení, protože chci opravdu vidět, jak se ostatní společnosti chystají připravit a bojovat s Xiaomi 14 Ultra na mezinárodním trhu, protože z toho, co vím, jsme ještě neviděli telefon s takto výkonným systémem fotoaparátů. Už jen po stránce fotoaparátu má tento telefon řadu předností a já se nemohu dočkat, až uvidím, jak si povede v souboji s konkurencí.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno