Řada Asus Zenfone si za posledních několik let získala jméno díky opravdu odolným smartphonům. Zenfone 10 byl jedním z mých nejoblíbenějších smartphonů na trhu hlavně díky tomu, jak byl kompaktní, aniž by to bylo na úkor specifikací.

Nyní se zdá, že Asus s modelem Zenfone 11 Ultra mění situaci. Na základě předchozích úniků, které jsme viděli, jde v podstatě jen o ROG Phone 8, ale s mírně pozměněným vzhledem.

Nyní se společnost Asus rozhodla oficiálně oznámit globální představení modelu Zenfone 11 Ultra. Společnost na svém účtu na Twitteru zveřejnila, že telefon bude oficiálně představen 14. března, tedy ještě letos. Asus také hovořil o tom, že tento telefon bude mít integraci umělé inteligence, což je samozřejmé vzhledem k tomu, že běží na Snapdragonu 8 Gen 3, který je schopen umělé inteligence v zařízení. Na oznámení se můžete podívat níže:

Když už víme, kdy bude Zenfone 11 Ultra uveden na trh, dostáváme se k hlavní otázce. Stejná otázka se honí hlavou mnoha lidem. Chystá se Asus vydat kompaktnější Zenfone 11, který dostojí názvu řady, nebo Asus myšlenku kompaktní vlajkové lodi prostě úplně opustí? Na to si budeme muset počkat.

Zenfone 11 Ultra bude k dispozici v následujících barvách: Podle všech úniků, které jsme zatím viděli, se jedná o rebranding ROG Phone 8, což není úplně špatně. Existuje však reálná šance, že pokud se Asus vykašle na kompaktní Zenfone, může to mnoho uživatelů naštvat. Pevně doufáme, že se tak nestane, protože řada Zenfone si udělala jméno díky tomu, že je kompaktní a snadno dostupná.

Věřím, že v následujících dnech se dozvíme více, vzhledem k tomu, že do oficiálního představení zbývá ještě necelý měsíc. Budeme sledovat všechny další informace, které se k nám dostanou. Zatím víme, že Zenfone 11 Ultra bude výkonný smartphone se všemi specifikacemi, které si lze u dobré vlajkové lodi představit, a nemůžeme se dočkat, jaká další překvapení nám Asus předhodí.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno