Před několika týdny jsme narazili na několik patentů, které ukazují, že Galaxy Z Fold 6 bude mít širší krycí displej, který se více podobá jiným skládacím telefonům na trhu, jako je Pixel Fold a OnePlus Open.

Osobně bych to považoval za výhru, protože širší krycí displej znamená, že se telefon lépe ovládá a také lépe vypadá.

Objevily se však nové zvěsti, které tvrdí, že Galaxy Z Fold 6 možná nebude mít tak široký krycí displej, jak jsme viděli v úniku patentu před několika týdny. Zdroj tvrdí, že ačkoli bude krycí displej širší, není tak široký, jak naznačovaly předchozí patenty.

Jak můžete vidět na tweetu výše, Ice Universe tvrdí, že Galaxy Z Fold 6 není tak široký jako na patentovém obrázku, ale stále je široký. Zdroj dále tvrdí, že úhel R obrazovky se blíží pravému úhlu a vypadá podobně jako ten, který jsme viděli u modelu ZTE Z60 Ultra. Středový rámeček je údajně také podobný vertikálnímu provedení.

Tweet i samotná zpráva nechávají hodně na pochybách, protože, buďme upřímní, do oficiálního představení Galaxy Z Fold 6 zbývají ještě měsíce, a než zařízení skutečně vyjde, budeme si muset značně počkat. Pokud vás to zajímá, nové skládací telefony budou oficiálně představeny někdy na přelomu července a srpna tohoto roku. Nicméně vzhledem k tomu, že ve světě technologií není nic tajemstvím, můžete očekávat, že se během několika měsíců začnou objevovat první návrhy a rendery. S tím, že oficiální rendery se na internet dostanou měsíc nebo dva před oficiálním představením.

Je zřejmé, že Galaxy Z Fold 6 se těší velkému zájmu, a to ze správných důvodů. Na základě proudu zvěstí, které jsme zatím slyšeli, je zřejmé, že Samsung chystá v novém skládacím modelu velké změny, a já opravdu doufám, že tyto změny prospějí celkovému zážitku ze smartphonu. Samsung již nějakou dobu přináší solidní skládací telefony a já opravdu doufám, že se tato vzestupná trajektorie nezastaví.

Dokonce se začaly objevovat informace o levném skládacím modelu Galaxy Z 6, což je důkaz, a pokud je to tak, pak by mě opravdu zajímalo, jak to dopadne.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno