Nedávno jsme slyšeli útržkovité zvěsti, že společnost Vivo spolu se sesterskými společnostmi možná opustí trh se skládacími telefony, ale zdá se, že tomu tak není. Nyní se nám do rukou dostaly reálné snímky telefonu Vivo X Fold 3 a v souvislosti s ním se mi teď honí hlavou spousta otázek.

Snímky nesdílel nikdo jiný než Ice Universe a na první pohled se vám naskytne pohled na standardně vypadající skládací telefon, ale když se podíváte blíže, zjistíte, že telefon má na sobě celé rozhraní Macu, spolu s rozdělenou klávesnicí a vším ostatním, co byste v rozhraní Macu našli. Upřímně řečeno, je to poněkud zvláštní věc. Na obrázek se můžete podívat sami.

Zdroj: Weibo

Zpráva naznačuje, že Vivo X Fold 3 způsobí revoluci v propojení mobilních a stolních počítačů tím, že nabídne bezproblémovou integraci mezi telefonem a počítači Mac. To bude provedeno prostřednictvím jedinečné funkce, kterou jsme dosud u mobilů neviděli, a s její pomocí budete moci během několika sekund přeměnit svůj skládací telefon na Mac.

Díky této funkci budou moci uživatelé Vivo X Fold 3 bezdrátově klonovat, ovládat a obsluhovat všechny funkce Macu. Největší změna, kterou tato funkce nabídne, spočívá v tom, že přinese ekosystém Apple i do zařízení, která nejsou od Applu. Ačkoli se mi tomu nechce věřit, taková funkce je na skládacím telefonu jako doma, protože jen posune produktivitu na další úroveň.

Zdroj: Weibo

Kromě informací sdílených Ice Universe se ozvala také společnost Digital Chat Station a podělila se o další podrobnosti o modelu Vivo X Fold 3 a variantě Pro. Obě zařízení budou vybavena obrazovkami Samsung s vyšším vnitřním rozlišením 2480×2200 pixelů a vnějším displejem s rozlišením 2748×1172. Telefon bude vyroben z materiálu ze skleněných vláken a bude k dispozici i ve verzi s bílým sklem. Telefon bude mít opravdu slibné náznaky stylu a obsahu a bude poháněn masivní baterií s kapacitou 5600 mAh.

Upřímně řečeno, nejsem si úplně jistý, jak bude Vivo X Fold 3 fungovat a bezproblémově komunikovat s Macem, ale možnosti se díky této otevřené komunikaci zdají být nekonečné. Pokud se vše podaří a budeme mít něco, co prostě bude fungovat bez zádrhelů, pak se svět počítačů změní k lepšímu, protože zařízení se systémem Android a zařízení Mac budou moci mezi sebou volně komunikovat.

Samozřejmě je ještě příliš brzy na to, abychom mohli cokoli tvrdit, takže nemůžeme říci, jak bude vypadat budoucnost. Kdykoli však budeme mít o Vivo X Fold 3 nějaké novinky, určitě vás budeme informovat o všech zjištěných informacích.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno