Jedním z největších taháků řady Galaxy S24 je umělá inteligence Galaxy AI, která vznikla spojením toho nejlepšího z hardwaru a softwaru společnosti Samsung. Díky této sadě AI bylo pro náročné uživatele vše mnohem pohodlnější a nyní se zdá, že by se tyto funkce mohly dostat i do starší řady Galaxy S22.

Pro ty, kteří to nevědí, při debutu Galaxy AI bylo oznámeno, že aktualizaci dostane řada Galaxy S23. Ačkoli každý uživatel Galaxy S23 již čeká, až se aktualizace dostane do zařízení, nyní se objevila zpráva od šéfa mobilní divize Samsungu, TM Roh, že společnost skutečně hledá způsoby, které by jí umožnily přinést One UI 6.1 spolu se všemi funkcemi AI do zařízení Galaxy S22.

Stojí za zmínku, že ačkoli je Galaxy S22 velmi schopný, nemá potřebný hardware pro fungování funkcí Galaxy AI. Díky některým softwarovým kouzlům a zpracování v cloudu by však mohlo být možné tyto funkce zprovoznit tak, jak by měly fungovat na starších zařízeních.

Nyní bych byl jako bývalý uživatel Galaxy S22 Ultra opravdu rád, ale TM Roh neřekl, že se tak stane brzy. Hovořil sice o tom, že se společnost zabývá tím, jak do těchto zařízení přinést Galaxy AI, ale co se týče budoucnosti, zatím si nejsme zcela jisti, a to by mohlo znamenat, že se funkcí, které přijdou pro starší zařízení, možná nikdy nedočkáme.

Galaxy S22 a Galaxy AI nebyly jedinými zajímavostmi tohoto tématu. Roh také hovořil o tom, že se společnost v současné době zabývá rolovacími a vysouvacími formami, které se připojí ke skládací řadě. To dává smysl, protože Samsung má všechny předpoklady, aby to dokázal, včetně jedné z nejlepších divizí displejů v oboru. Jihokorejský technologický gigant to tedy samozřejmě může do budoucna skutečně zvládnout.

Pokud jde o to, že řada Galaxy S22 dostane funkce Galaxy AI, je to ještě něco, co bude nějakou dobu trvat. Všimněte si, že ačkoli se tím Samsung zabývá, možná k tomu nakonec nedojde. Stále je to však dobré znamení, že společnost na svá starší zařízení nezanevřela a aktivně se snaží o jejich podporu. O dalších podrobnostech vás budeme informovat, jak se bude tato zpráva vyvíjet.

Máte stále Galaxy S22? Jak by se vám líbilo, kdyby se umělá inteligence Galaxy S22 rozšířila i na starší zařízení? Dejte nám vědět své názory níže.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno