Galaxy S24 Ultra je jedním z nejlepších telefonů, které si aktuálně můžete koupit, a je to jistě jedno z nejdražších zařízení, které si můžete pořídit. Společnost Caviar však právě uvedla na trh vlastní provedení telefonu, které je inspirováno modelem Tesla Cybertruck, a jedná se o jednu z nejdražších variant, kterou můžete získat.

Galaxy S24 Ultra inspirovaný modelem Cybertruck nevyrábí nikdo jiný než společnost Caviar, která je známá vytvářením absurdních variant populárních smartphonů. Vzhledem k firmě a její historii si budete muset připlatit nemalé peníze. Kolik? No, cena telefonu bude začínat na 8 800 dolarech. Na obrázky se můžete podívat níže.

Ať už to vypadá jakkoli ohavně, tento Galaxy S24 Ultra inspirovaný autem společnosti Tesla rozhodně vypadá přinejmenším ohavně. Celý telefon je skutečně vyroben z titanu a dokážu si představit, jak obtížné musí být něco takového vytvořit. Cena telefonu začíná na 8 800 Kč za 256GB variantu, ale pokud hledáte dražší variantu, pak budete muset utratit 9 940 Kč, což je za 1TB variantu.

Dobrou zprávou je, že tohoto ohavně tvarovaného Galaxy S24 Ultra bude celosvětově k dispozici pouze 99 kusů. Pokud se tedy těšíte na špatné rozhodnutí, můžete tak učinit. Opět platí, že tento telefon vám ve skutečnosti nedá nic jiného, než co dostanete, takže telefon, který dostanete, je jen to, co Samsung prodává. Jediný rozdíl je v tom, že si kupujete něco, co vypadá naprosto jako z jiného světa, pokud jde o ohavnost, ostatně přesvědčte se v galerii.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno