Už je to nějaký čas, co jsme začali slyšet, že Samsung možná uvolní dostupnou verzi Galaxy Z Fold a také prémiovější verzi zařízení, které ponese přezdívku Ultra.

A nyní se zdá, že se skutečně blížíme vydání Galaxy Z Fold FE, protože se objevily nové informace o telefonu. Zdá se, že kromě Fold FE bude existovat také Galaxy Z Flip FE.

Zvěsti přicházející z Číny tvrdí, že Samsung uvede na trh Galaxy Z Fold FE a také Galaxy Z Flip FE. Normálně bych podobným fámám jen těžko uvěřil, ale tato zařízení už nějakou dobu obcházejí internet a pokud něco, dnešní aktualizace poskytuje další základy pro existenci těchto zařízení.

Takže teď, když víme, že tato zařízení existují, pojďme se podívat na to, co nabídnou. Po složení bude Galaxy Z Fold FE měřit 155,1 x 67,1 x 14,2 mm a Galaxy Z Flip FE bude mít po rozložení rozměry 165,2 x 71,9 x 6,9 mm. Flip FE bude poháněn Snapdragonem 7s Gen 2 a Fold FE bude poháněn buď Snapdragonem 8 Gen 2 pro Galaxy nebo Exynos 2200. Je zřejmé, že společnost se snaží udržet náklady obou skládacích telefonů dolů.

Samsung bude nabízet Galaxy Z Fold FE ve variantách s 12 a 16 GB RAM, zatímco Galaxy Z Flip FE bude nabízen pouze s 8 GB RAM. Obě zařízení by mohla mít možnosti 256 GB a 512 GB, pokud se podíváte na úložiště.

Normálně bych takové fámy zpochybňoval, ale tentokrát se nemohu ubránit myšlence, že by Samsung mohl letos skutečně uvést dostupné skládací telefony. Pověsti také tvrdí, že Galaxy Z Fold FE a Galaxy Z Flip FE budou vydány později v tomto roce, což by znamenalo, že ke konci tohoto roku, protože Samsung nebude vydávat zařízení vedle hlavní skládací řady, která je splatná letos v červenci.

Myslíte si, že cenově dostupné Galaxy Z Fold FE a Galaxy Z Flip FE mají smysl, nebo by se měl Samsung zaměřit pouze na vydávání skládacích telefonů vyšší třídy? Dejte nám vědět, co si o těchto zařízeních myslíte v komentářích níže.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno