Řada Samsung Galaxy Watch je jednou z nejlepších, pokud hledáte jiné chytré hodinky než Apple. Za posledních pár let se Samsungu podařilo dodat opravdu skvělé nabídky v různých cenových kategoriích.

Nyní se zdá, že se společnost chce rozdělit na dražší možnosti, protože se objevily nové důkazy naznačující existenci Galaxy Watch FE.

Tým Android Headlines narazil na nějaké indicie, které naznačují existenci Galaxy Watch FE, a pokud je to pravda, pak se těchto chytrých hodinek dočkáme poměrně brzy. Hodinky prý budou mít podobné funkce jako Galaxy Watch 4, ale samozřejmě budou v modernějším balení.

Nyní zdroj tvrdí, že tyto Galaxy Watch FE jsou založeny na nevydané verzi Galaxy Watch 4. To může být pro některé lidi překvapením, ale měli byste mít na paměti, že Samsung měl letos uvést na trh variantu Watch 4 ale nikdy to neudělal. Nové důkazy naznačují, že společnost plánuje úplně něco jiného. Níže se můžete podívat na snímek obrazovky, který ukazuje název hodinek a číslo modelu:

Zdroj: Android Headlines

Na základě výše uvedených informací budou hodinky Galaxy Watch FE dostupné globálně a budou vydány pod třemi různými čísly modelu: SM-R866F, SM-R866U a SM-R866N. V tuto chvíli není k dispozici dostatek podrobností o nových chytrých hodinkách Samsung, ale očekáváme, že budou designově podobné Galaxy Watch 4 a nabídnou lepší funkčnost. Bude také levnější než hlavní série hodinek a doufejme, že poběží na Wear OS.

Bohužel nemůžeme říci mnoho o datu vydání Galaxy Watch FE, ale víme, že Samsung by měl koncem tohoto roku uvést na trh několik zařízení Fan Edition. Doufáme, že tyto cenově dostupné chytré hodinky budou součástí všeho ostatního, co společnost plánuje.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno