Nejnovější zástupce řady V společnosti vivo klade maximální důraz na precizní zpracování a výkon vlajkové lodě v oblastech, které uživatelé oceňují nejvíce.

Společnost vivo uvádí na český trh čerstvou novinku – vivo V40 SE. Ta chce v segmentu smartphonů střední třídy zaujmout celou řadu velmi atraktivních vlastností, které jsou obvyklé spíše pro podstatně dražší telefony z řad vlajkových lodí. Pyšní se kvalitním Ultra Vision AMOLED displejem s obnovovací frekvencí až 120 Hz nebo prémiovým zpracováním a stylovým designem. Určitě zaujme fialová varianta využívající materiálu Eco Fiber Leather s inovativním ošetřením proti skvrnám. Zákazníci se zájmem o distingovanější design mají k dispozici také nenápadnější, ale přesto stylové černé provedení. Nabídku doplňuje také dvojice stereo reproduktorů nebo širokoúhlý fotoparát pro skupinové fotografie, se kterým zachytíte každý moment.

Zdroj: vivo

O pohodlné používání se postará čipset Qualcomm Snapdragon 4 Gen 2 s pokročilou 4nm architekturou a nízkou spotřebou energie. V kombinaci s bateriíí o vysoké kapacitě (5000 mAh) přináší novinka velmi solidní výdrž a překážkou nebude ani vybitá baterie. S podporou rychlého nabíjení FlashCharge až 44W budete rychle zpátky ve hře. Pro klid v duši navíc výrobce garantuje 80% životnost baterie po čtyřech letech používání. Pohodlnou práci pak zajišťuje operační paměť s kapacitou 8 GB, doplněná funkcí Extended RAM přinášející rozšíření až 8 GB operační paměti pro plynulý multitasking a operační systém FunTouch 14 postavený na Android 14.

Stejně jako u ostatních modelů vivo nechybí kvalitní fotoaparát, v tomto případě 16MP přední fotoaparát a systém tří fotoaparátu na zadní straně s 50MP hlavním a 8MP ultraširokoúhlým fotoaparátem pro pohodlné pořizování skupinových snímků. Samozřejmostí je pak nabídka softwarových funkcí včetně stylů, efektů bokeh nebo video režimů.

 

Zdroj: vivo

Cena a dostupnost

 Novinka V40 SE je na Českém trhu dostupná ode dneška 8. dubna ve verzích Purple Leather (fialová) a Crystal Black (černá) u vybraných obchodních partnerů za sníženou zaváděcí cenu 5999 korun po uplatnění slevového kódu vivo1000 a zákazníci navíc k telefonu získají jako dárek nabíjecí adaptér vivo FlashCharge 44W, který už není součástí balení. Akce potrvá do 30. dubna, poté bude smartphone dostupný za doporučenou maloobchodní cenu 6999 korun.

Zdroj: vivo

Dále připomínáme, že společnost vivo u příležitosti evropského fotbalového šampionátu UEFA EURO 2024™ spouští soutěž vivo PASS o 10 zájezdů na zápas Česka s Portugalskem s dopravou a ubytováním. Soutěž poběží od 19. dubna do 24. května u vybraných lokálních obchodních partnerů společnosti vivo. Soutěžící se můžou do slosování zapojit koupí telefonu vivo V40 SE a následnou registrací. Během konání soutěže se každý týden budou losovat dva výherci, přičemž každý z nich vyhraje zájezd pro dvě osoby. Celkem je tedy v osudí 10 vivo Passů a do Německa se na nejlepší evropský fotbal vydá 20 šťastlivců.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno