Společnost Apple pracuje na další velké aktualizaci iOS 17, která bude brzy k dispozici. Společnost vydala iOS 17.4 s několika významnými změnami, které se týkají široké veřejnosti i vývojářů na systémové úrovni.

Technologický gigant konečně umožňuje uživatelům iPhonů v EU sideloadovat aplikace a instalovat obchody s aplikacemi třetích stran. Apple nyní pracuje na vydání další aktualizace iOS 17.5 pro iPhone, která se v současné době nachází ve fázi beta.

Systém iOS 17.5 bude obsahovat řadu doplňků zaměřených na změny a vylepšení funkcí zaměřených na uživatele v EU. Navzdory těmto změnám bude aktualizace obsahovat také množství předních nástrojů. Společnost Apple dnes oznámila nový řemínek Apple Watch Pride Edition Braided Solo Loop se speciálním ciferníkem a tapetou.

Podle tiskové zprávy společnosti Apple bude iOS 17.5 vydán „brzy“ spolu s dalšími aktualizacemi pro Apple Watch, Mac, Vision Pro a iPad. Společnost však nezmínila přesné datum ani čas, ale můžeme spekulovat, kdy by se další aktualizace mohla dostat do vašich zařízení. Očekává se, že Apple zítra uspořádá svou akci „Let Loose“, na které bude považovat za vhodné oznámit nové modely iPad Pro OLED a iPad Air M2.

Jak již bylo řečeno, Apple by mohl na zítřejší akci „Let Loose“ oznámit iOS 17.5 a další aktualizace. Aktualizace bude navíc doprovázena systémem iPadOS 17.5. Již dříve bylo oznámeno, že společnost pracuje na speciální aktualizaci iPadOS 17.5, která přinese potřebné funkce pro nový OLED iPad Pro. Je sice možné, že by aktualizace mohla být vydána vzduchem po akci iPad Pro, ale v minulosti jsme byli svědky toho, že Apple vydává kandidátská sestavení velkých aktualizací před jejich konečným vydáním.

V tomto případě si možná budeme muset na vydání iOS 17.5 ještě týden počkat. Společnost Apple obvykle vydává aktualizace softwaru v úterý a můžeme předpokládat, že nadcházející aktualizace dorazí 14. května nebo dříve. V této fázi se však jedná o pouhé spekulace, protože konečné slovo má společnost Apple. Všimněte si, že společnost může aktualizaci vydat i zítra, protože OLED modely iPadu Pro budou k dispozici pro předobjednávky koncem tohoto týdne.

Pokud se těšíte na akci Apple iPad Pro, podívejte se, co všechno společnost zítra oznámí. Uvedení se budeme podrobně věnovat, takže nezapomeňte zůstat u dalších informací. Myslíte si, že Apple zítra vylepší Mac mini čipem M3? Dejte nám vědět v komentářích.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno