Všichni víme, že beta verze systému Android 15 je již nějakou dobu venku a spousta lidí si ji užívá na svých zařízeních Pixel. Aby uživatelé Galaxy S24 nezůstali pozadu, zahájil Samsung také vývoj beta verze One UI 7.0, která bude založena na nejnovější verzi systému Android.

Mějte na paměti, že do oficiálního spuštění beta programu zbývá ještě několik měsíců, ale je dobré vědět, že vývoj byl zahájen.

Podle informací, které jsme obdrželi, Samsung konečně zahájil vývoj uživatelského rozhraní One UI 7.0, které bude založeno na systému Android 15. Nový firmware s číslem verze S928BXXU2BXE2 je v současné době společností Samsung testován a je určen pro Galaxy S24 Ultra. Pokud znáte firmware Samsung a víte, jak společnost zvládá přechody mezi verzemi, lze bezpečně vypozorovat, že se jedná o další hlavní verzi One UI. Kromě toho je verze firmwaru k dispozici také na serveru společnosti Samsung

Mějte na paměti, že tento firmware pro Galaxy S24 Ultra je zatím pouze testovací, a proto nevíme, kdy přesně vyjde. Nemůže to být jen další aktualizace One UI 6.1, takže dalším nejlepším odhadem je, že se ve skutečnosti jedná o aktualizaci One UI 7.0 založenou na systému Android 15. Nyní byl oficiální beta program pro One UI 6.0 spuštěn již v srpnu 2023. Mohlo by to tedy znamenat, že se Samsung drží stejného časového plánu, nebo dokonce přechází na dřívější vydání, jak naznačuje tento testovací firmware.

Ať už je to jakkoli, je příliš brzy na to, abychom cokoli potvrzovali, ale dobrou zprávou je, že Android 15 bude na řadě Galaxy S24 dostupný do konce tohoto roku a bude založen na One UI 7.0. Samsung má jednu z nejlepších politik aktualizací softwaru a jsem si více než jistý, že společnost svou nejnovější verzí nikoho nezklame.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno