Společnost OnePlus představí modely OnePlus 13 a OnePlus 13R ještě letos v Číně. Telefony budou mít premiéru na domácím trhu a na začátku roku 2025 se dočkají mezinárodního vydání.

Dosud se objevovaly protichůdné zprávy o tom, jak bude telefon vypadat, ale dnešní únik by mohl dodat větší váhu zvěstem, které jsme slyšeli v minulosti.

Významný tipař Yogesh Brar sdílel obrázek, který ukazuje zadní strany OnePlus 13 i OnePlus 13R. Za normálních okolností bych tomu nevěnoval pozornost, ale vzhledem k důvěryhodnosti zdroje lze říci, že tento únik má určitou váhu.

Zdroj: Yogesh Brar

Jak vidíte na obrázku výše, zařízení vpravo je OnePlus 13 s ostrůvkem fotoaparátu přesunutým doprostřed místo vlevo. To je v rozporu s předchozím renderem, který jsme viděli a který ukazuje, že ostrůvek fotoaparátu vypadá velmi podobně jako ten na OnePlus 10 Pro. Tento obrázek však ukazuje, že ostrůvek fotoaparátu vypadá podobně jako u Xiaomi 13 Ultra. Na druhou stranu OnePlus 13R má podobný ostrůvek fotoaparátu jako OnePlus 10 Pro a ten, který se objevil na renderu na začátku tohoto měsíce, mě vedl k domněnce, že uniklý render patří modelu 13R, a nikoliv 13ce.

Ať už je to jakkoli, jsem vlastně spokojený s tím, jak údajný ostrůvek fotoaparátu OnePlus 13 vypadá. Mám rád symetrii a kruhový ostrůvek fotoaparátu umístěný mrtvým středem je vždy něco, co mohu přejít. Nicméně vzhledem k tomu, že k úniku dochází několik měsíců před oficiálním uvedením na trh, ke kterému pravděpodobně dojde do konce tohoto roku, vřele doporučuji brát to s rezervou. Telefony OnePlus jsou úniky proslulé, takže s blížícím se oficiálním uvedením na trh se jistě dočkáme několika záblesků toho, jak budou telefony vypadat.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno