Očekává se, že společnosti Apple a Google obdrží pokročilé panely „M14“ společnosti Samsung, které budou použity v několika vlajkových lodích ještě v tomto roce. Na základě nejnovější zprávy budou příjemci této technologie iPhone 16 Pro a iPhone 16 Pro Max, přičemž řada Pixel 9 bude držet krok se svými konkurenčními vlajkovými modely, protože i ona bude údajně vybavena těmito špičkovými displeji.

Samsung údajně dodá panely OLED pro všechny čtyři modely iPhone 16, ale ne každá verze bude mít stejný přístup. Již víme, že Apple použije kvalitnější LTPO obrazovky pro iPhone 16 Pro a iPhone 16 Pro Max, a podle The Elec budou OLED obou vlajkových lodí založeny na technologii M14. Pro ty, kteří to nevědí, písmeno „M“ označuje sadu materiálů, které Samsung používá ve svých obrazovkách OLED. Pokud jde o číslo „14“, čím vyšší je, tím kvalitnější jsou tyto materiály, což vede k dosažení nejlepšího výkonu panelu z hlediska celkového jasu a životnosti.

Google prý chce držet krok s Applem a použít stejné panely M14 i v nadcházející řadě Pixel 9, ale je tu ještě jedno odhalení, které nás zaskočilo. Podle korejské publikace bude tato technologie použita u všech špičkových modelů reklamního giganta, které zahrnují Pixel 9, Pixel 9 Pro a Pixel 9 Pro XL. Pokud jde o iPhone 16 a iPhone 16 Plus, Apple prý zůstane u panelů M12 předchozí generace, pravděpodobně kvůli úspoře výrobních nákladů.

Další výhodou Googlu je, že jeho akce k představení Pixel 9 se uskuteční dříve, než Apple představí svou řadu iPhone 16, takže potenciální kupci a kritici budou mít příležitost prohlédnout si displeje M14 a poskytnout své názory na to, jaká vylepšení byla provedena. Jako vždy budeme našim čtenářům poskytovat všechny aktuální informace, ale v následujících dnech, takže zůstaňte naladěni.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno