Společnost Motorola posiluje své poslání zpřístupňovat technologie uvedením chytrého telefonu moto g85 5G. Tímto přístrojem Motorola posouvá hranice designu a poprvé přináší do rodiny moto G nekonečný edge design.

Ať už jde o zachycení výjimečných životních okamžiků, udržování spojení na cestách, nebo jen užívání si volného času, toto zařízení je navrženo tak, aby se integrovalo do života uživatele a pozvedlo každodenní zážitky.

Zaujměte s modelem moto g85 5G a jeho nekonečným designem, zakřiveným displejem a zadní stranou, které se dokonale prolínají a vytvářejí sofistikovaný vzhled, který funguje stejně dobře jako vypadá. Uživatelé si mohou vybrat ze zářivých barev s luxusní povrchovou úpravou z veganské kůže nebo rafinovanou povrchovou úpravou z PMMA. Toto zařízení je navíc vybaveno sklem Corning® Gorilla® Glass 5, takže je stejně odolné jako stylové.

Ponořte se do ohromujícího světa čistého obrazu s telefonem moto g85 5G s 6,7palcovým pOLED displejem. Vychutnejte si nekonečný kontrast, více než miliardu barevných odstínů a rozlišení Full HD+ pro filmový zážitek. Díky mimořádně plynulé obnovovací frekvenci 120 Hz1 a maximálnímu jasu až 1600 nitů si uživatelé mohou vychutnat svůj oblíbený obsah i za jasného slunečního světla.

Stejně působivý je i zvukový zážitek díky dvěma výkonným stereofonním reproduktorům, které produkují 4× silnější basy pro vysoce kvalitní zvukový výstup s neuvěřitelnou bohatostí a čistotou. Hi-Res Audio zaručuje, že každý tón je křišťálově čistý, ať už používáte kabelová nebo bezdrátová sluchátka.

Moto G85 5G je váš dokonalý partner pro zachycení každého okamžiku. Jeho 50Mpx hlavní fotoaparát s technologií Quad Pixel a snímačem Sony LYTIA™ 600 zaručují ostré a živé fotografie ve dne i v noci. Díky optické stabilizaci obrazu (OIS) jsou záběry nerozmazané i v náročných podmínkách. Ultraširokoúhlý objektiv s rozlišením 8 Mpx umožňuje spotřebitelům zachytit rozsáhlé scény, zatímco objektiv Macro Vision je ideální pro složité detaily. A pro úžasná selfie je tu 32 Mpx přední fotoaparát s technologií Quad Pixel, který nabízí fotografie ve vysokém rozlišení a vynikajícím výkonem při slabém osvětlení.

Ať už moto g85 5G používá hráč, multitasker nebo fotografický nadšenec, toto zařízení poskytuje plynulý a rychlý výkon díky procesoru Snapdragon® 6s Gen 3. Navíc díky 8 GB paměti RAM a 256 GB úložišti2 (s možností rozšíření paměťovou kartou až na 1 TB – prodává se samostatně) mohou uživatelé plynule přepínat mezi aplikacemi a bez obav ukládat všechny své fotografie, videa a aplikace. Funkce RAM Boost3 dále zvyšuje rychlost a zabezpečuje práci bez zpoždění i při těch nejnáročnějších úlohách. A díky připojení 5G4  si můžete užívat rychlé stahování, plynulé streamování a videohovory bez prodlev.

Rozlučte se s obavami o výdrž baterie díky baterii s dlouhou výdrží 5000 mAh, která spotřebiteli vystačí na více než 34 hodin práce, zábavy nebo průzkumu5. A když potřebují rychle doplnit energii, technologie nabíjení TurboPower™ 30W6 jim poskytne hodiny energie jen za několik minut.

Dostupnost

Nový moto g85 5G bude České republice dostupný od 1.7. (varianta 8/256 GB) se základní cenou 8 599 Kč.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno