Uvádí se, že řada iPhone 14 bude mít lepší startovací pozici při počátečních prodejích ve srovnání s iPhone 13.

Zkušební výroba iPhone 14 byla zahájena, uvádí zpráva a dodává, že sériová výroba je plánována na srpen. O nadcházející sérii, která by měla zahrnovat iPhone 14, iPhone 14 Max, iPhone 14 Pro a iPhone 14 Pro Max, se také tvrdí, že bude mít lepší počáteční prodeje ve srovnání s iPhone 13. Očekává se, že telefony budou oficiálně uvedeny někdy v září tohoto roku. Říká se, že iPhone 14 a iPhone 14 Pro mají stejnou velikost obrazovky. O iPhone 14 Plus a iPhone 14 Pro Max se také říká, že mají stejnou velikost displeje.

Zpráva ITHome s odvoláním na lidi obeznámené s touto záležitostí uvádí, že Apple zahájil zkušební výrobu iPhonu 14 a plánuje masovou výrobu modelů v srpnu. Společnost se sídlem v Cupertinu údajně sdělila dodavatelům, že počáteční prodeje iPhonu 14 budou vyšší, než měl iPhone 13 před rokem. S odvoláním na analytiky zpráva také uvádí, že prodeje iPhonů společnosti Apple by mohly překonat celý průmysl smartphonů, pokud by velké ekonomiky upadly do recese.

Apple navíc hraje na trhu špičkových smartphonů, a proto se analytici domnívají, že inflace v hlavních komoditách, jako je palivo, bude mít menší dopad na relativně bohatou uživatelskou základnu společnosti Apple. ITHome s odvoláním na dva lidi obeznámené s touto záležitostí dále uvedlo, že navzdory poklesu celkové poptávky po chytrých telefonech zůstaly prodeje iPhonů v červenci silné. Tvrdí, že prodej modelů iPhone se v červenci a srpnu zpomalil, „protože spotřebitelé čekají na uvedení nových modelů v září“.

Série iPhone 14 by měla být uvedena na trh 13. září. Podle tipů budou mít iPhone 14 a iPhone 14 Pro 6,1palcový displej a větší modely iPhone 14 – iPhone 14 Max a iPhone Pro Max – budou mít 6,7palcový displej. U modelů Pro se tvrdí, že mají větší výstupek fotoaparátu díky vylepšenému 48megapixelovému snímači.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno