Apple iPhone 14 Pro Max bude údajně největším členem řady iPhone 14 s displejem o úhlopříčce 6,7 palce.

Přestože je obrazovka téměř stejná jako u jeho předchůdce, iPhone 13 Pro Max, zbývající rozměry vlajkové lodi se budou lišit, jak je znázorněno na níže uvedeném schématu.

Po informaci o pouzdrech třetích stran, které vyobrazují zvětšení hlavních fotoaparátů pro iPhone 14 a iPhone 14 Pro, tu máme schéma, které odhaluje rozměry iPhone 14 Pro Max.

Dva obrázky nahrané na Baidu a sdílené uživatelem Twitteru ShrimpApplePro ukazují iPhone 14 Pro Max s délkou 160,71 mm, což není daleko od iPhonu 13 Pro Max s délkou 160,8 mm. Navzdory menší délce má iPhone 14 Pro Max údajně o něco větší displej. Díky zvětšení zadního fotoaparátu bude mít iPhone 14 Pro Max tloušťku 12,02 mm a 7,85 mm bez tohoto modulu. Pokud si tyto hodnoty od sebe odečtete, tak dostanete informaci o tom, že zadní výstupek s kamerami bude činit 4,17 mm, což naznačuje, že fotoaparáty dostanou pozoruhodný upgrade.

Tyto větší zadní kamery jsou pravděpodobně pro 48MP upgrade hlavního senzoru  , který by měl dorazit pro iPhone 14 Pro a iPhone 14 Pro Max. Oba telefony mohou být také prvními iPhony, které podporují nahrávání 8K videa a vzhledem k rozdílům ve velikostech samotných snímačů to nevypadá, že pouzdra na iPhone 13 Pro Max budou kompatibilní s nadcházející vlajkovou lodí.

Přední strana displeje zobrazuje výřez ve tvaru pilulky a je také vidět děrovaný otvor, což naznačuje, že zářez již nebude přítomen na rodině iPhone 14 Pro, ačkoli se očekává, že si jej Apple ponechá pro jiné verze než Pro. Dvě papírová schémata neodhalují konstrukční materiály nadcházejícího telefonu, ale dříve se tvrdilo, že Apple přejde na šasi z titanové slitiny , přičemž se zřekne použití nerezové oceli a skla.

Kromě rozměrů a tloušťky fotoaparátu nebyly v těchto papírových schématech přítomny žádné další informace, ale jak se přibližujeme k uvedení iPhone 14, budeme toho vědět stále více.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno