Je to jen krátkou chvíli potom, co Samsung oznámil akci Galaxy Unpacked na 10. srpna, se objevily první oficiální tiskové rendery zařízení Galaxy Z Fold 4 a Galaxy Z Flip.

Rendery jsou poskytnuty 91mobiles a představují Galaxy Z Fold 4 ve třech barvách počínaje fantomovou černou, béžovou a šedozelenou. I když rendery zobrazují pouze hlavní obrazovku zařízení, bližší pohled potvrzuje, že nadcházející skládací zařízení bude mít boční snímač otisků prstů spolu s kolébkou hlasitosti na pravém okraji, přičemž slot pro SIM kartu je na levé straně.

Galaxy Z Fold 4 a Galaxy Z Flip 4 do značné míry připomínají předchůdce. Všechna vylepšení se tak budou ukrývat pod kapotou

Přiblížení trochu blíže odhalí, že existují dva senzory, a zatímco jeden z nich je kamera na displeji, nejsme si jisti, co dělá druhý senzor.

Přesuneme-li se na Galaxy Z Flip 4, podíváme se také na zařízení ve čtyřech barvách; šedá, fialová, zlatá a světle modrá. Jak jsme viděli u Galaxy Z Fold 4, rendery pro Z Flip 4 se také zaměřují na vnitřní displej, ale i tak jsou vidět některé zajímavé detaily.

Zdá se, že Galaxy Z Flip 4 má boční snímač otisků prstů a kolébku hlasitosti na pravé straně. Telefon má také USB Type-C na spodní straně a výřez pro děrování nahoře uprostřed.

V současné době Blass nesdílí žádné další rendery Fold 4 nebo Galaxy Z Flip 4, ale zmínili se, že v budoucnu přijdou další rendery, které představí zařízení z různých úhlů, spolu s edicí Thom Browne a také Barevné provedení na míru.

Zůstaňte tedy naladěni na další podrobnosti, které sledujeme.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno