Zdá se, že Samsung je nyní o krok blíže ke spuštění beta programu pro Android 13 One UI 5.0, protože společnost právě otevřela oficiální fóra a to by mohlo znamenat pouze jednu věc, že vydání se blíží v zemích/regionech, kde by normálně podporoval aktualizaci.

Fórum bylo spuštěno na webu Samsung Community, takže to rozhodně znamená, že by se brzy dalo očekávat další oznámení.

Je však důležité vědět, že si nejsme jisti, kdy Samsung skutečně spustí beta program One UI 5.0 založený na Androidu 13, ale jako uživatel Samsung se na beta program rozhodně těším.

Jak se očekávalo, řada Galaxy S22 bude první, která dostane beta verzi Android 13, následovaná zbytkem zařízení, takže by nebylo překvapením, že společnost Samsung v nadcházejících dnech beta program spustí.

Nyní, pro ty, kteří by se zajímali, Android 13 nepřináší mnoho vizuálních změn, protože tato aktualizace se více zaměřuje na vylepšení celkového zabezpečení operačního systému spolu s dalšími optimalizacemi fungování oznámení a oprávnění. Dalo by se tedy s jistotou říci, že One UI 5.0 nebude masivní vizuální změnou. O změnách v One UI 5.0 jsme vás informovali nedávno.

Pokud Samsung uvede Android 13 na podporované telefony, stane se opět jedním z nejrychlejších výrobců OEM kromě Googlu, kteří uvolní aktualizaci pro své telefony. O Androidu 13 na vašich zařízeních Galaxy vás budeme informovat.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno