Dnes Apple uznal za vhodné sdílet nové video, jehož cílem je usnadnit uživatelům Androidu přechod na iPhone.

Přechod z jedné platformy na druhou není nic tak samozřejmého, jak by si mohl leckdo myslet. Již dříve jsme viděli, jak aplikace jako WhatsApp propojují různé platformy, aby uživatelům umožnily přechod bez jakýchkoli potíží. Přejděte dolů a přečtěte si další podrobnosti o novém videu společnosti Apple.

Nejnovější video společnosti Apple bylo sdíleno na oficiálním kanálu YouTube společnosti a odpovídá na běžné otázky, které mohou mít uživatelé Androidu na mysli. Tyto otázky zahrnují témata jako přenos kontaktů, fotografií, zpráv, výměny a mnoho dalšího. Video v zásadě usnadňuje uživatelům Androidu odstranit zmatek, který mají ve svých myslích, než přejdou k Applu.

Kromě toho se nejnovější video společnosti Apple „Přechod na iPhone“ zabývá také odolností iPhonu, jako je odolnost proti vodě a prachu, výdrž baterie, spolehlivost a zabezpečení iOS spolu s ochranou soukromí a osobních údajů. Apple má také vyhrazený web Switch to iPhone a nejnovější video je jeho shrnutím pro uživatele Androidu. Další podrobnosti si můžete prohlédnout ve videu níže.

Pokud chcete přejít na iPhone, Apple také provozuje speciální aplikaci „ Nové to iOS “, kterou si můžete stáhnout z Obchodu Play. Usnadní vám přenos všech vašich dat a osobních souborů.

Chystáte se v dohledné době přejít na iOS?

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno