Nelze popřít, že Samsung má ve zvyku upravovat jména pro své telefony; máme řadu Galaxy A, vlajkovou loď řady Galaxy S a prémiovou skládací řadu Galaxy Z. 

Korejský gigant se normálně rozhodne zůstat u těchto přívlastků, ale nyní se zdá, že nadcházející skládací telefony nemusí mít přívlastek Z vůbec.

Nejnovější zpráva naznačuje, že Samsung by mohl nechat přívlastek Z navždy odejít a nadcházející skládací telefony budou jednoduše známé jako Galaxy Fold 4 a Galaxy Flip 4. Část informací pochází od SnoopyTech a i když nevíme, proč Samsung upouští přívlastek Z, existuje důvod se domnívat, že by to mohlo být způsobeno rusko-ukrajinským konfliktem, který probíhá. Písmeno Z se stalo symbolem ruské speciální operace.

Pro ty, kteří nevědí, koncem března 2022 začala společnost Samsung v některých evropských zemích prodávat skládací telefony bez označení Z. V té době neexistovalo žádné oficiální prohlášení a my bychom vám doporučili, abyste to nebrali jako potvrzení, ale Galaxy Fold 4 a Flip 4 budou mít mnohem jednodušší a hezčí název.

Na potvrzení však nebudeme muset dlouho čekat, protože od Galaxy Unpacked nás dělí méně než týden a vše bude odhaleno a objasněno. 

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno