Zákazníci, kteří mají zájem o koupi vivo X80 Pro, který byl oficiálně oznámen na českém trhu 15. června, mohou nyní těžit z další akce, která zahrnuje bezdrátovou rychlonabíjecí stanici vivo 50W Wireless Flash Charge.

Tato speciální akce je k dispozici pro všechny zákazníky, kteří si zakoupí vivo X80 Pro v období mezi 1. až 31. srpnem prostřednictvím kanálů oficiálních prodejních partnerů vivo v České republice. Při nákupu zařízení se stačí pouze zaregistrovat prostřednictvím online formuláře na www.vivobonus.cz a bezdrátovou nabíječku obdrží na svou adresu do několika pracovních dnů.

 Špičkový zobrazovací systém ve spolupráci s ZEISS

Připomeňme, že vivo X80 Pro je druhou vlajkovou lodí vivo dostupné v České republice a nyní těží z dalšího pokročilého kamerového systému, který je výsledkem spolupráce s průkopníkem optiky a optoelektroniky, společností ZEISS. Fotoaparát vivo X80 Pro je vybaven rozsáhlými vylepšeními a poprvé přináší ve spolupráci se společností ZEISS režimy videa ve filmovém stylu. Nová funkce ZEISS Cinematic Video Bokeh vytváří oválný bokeh (rozostření světelných bodů) ve filmovém poměru stran 2,39:1 a umožňuje tak vytvořit širokoúhlý filmový efekt objektivu, který dokáže zachytit vysoce estetická a expresivní videa. Kromě toho byly do funkce ZEISS Superb Portrait přidány i další portrétní režimy, které inspirují kreativitu zákazníků, jako jsou znovu vytvořené ikonické portrétní objektivy ZEISS – Biotar, Sonnar, Plannar a Distagon, s jejich charakteristickými režimy bokeh.

O perfektní fotografie se stará 32Mpx přední fotoaparát a zadní systém čtyř fotoaparátů, který se skládá z 50Mpx ultrazvukového fotoaparátu s GNV snímačem a optickou stabilizací obrazu (OIS), 48Mpx širokoúhlého fotoaparátu, 12Mpx portrétního fotoaparátu s gimbalem a 8Mpx periskopového fotoaparátu. X80 Pro je navíc vybaven nejnovější iterací obrazového čipu vivo V1+, který uživatelům přináší vyšší zážitek díky integrovanému systému umělé inteligence pro vylepšení profesionálního obrazu. Čip také vylepšuje vizuální zážitek při zobrazování a hraní her.

Vynikající výkon

X80 Pro je nakonfigurován s procesorem Snapdragon 8 Gen 1. Celá řada je navíc vybavena vylepšenou pamětí LPDDR5 a vylepšeným systémem UFS3.1 pro vysokou rychlost chodu a ukládání dat. Nový model podporuje jak 80W FlashCharge, tak 50W bezdrátové FlashCharge rychlonabíjení. Velikost baterie je 4700 mAh. S takto velkou baterií se X80 Pro dokáže plně nabít za pouhých 36 minut*, zatímco jeho předchůdce X60 Pro za 65 minut.

Kromě toho je X80 Pro vybave zcela novým 3D ultrazvukovým snímačem otisků prstů, který zajišťuje neuvěřitelně rychlý proces zápisu otisků prstů – stačí jedno klepnutí a je hotovo.  Tradiční jednobodové optické snímání otisků prstů v displeji vyžaduje 15-20 klepnutí. Jakmile je otisk prstu zaregistrován, poskytuje jedno z nejrychlejších odemknutí v mobilním průmyslu – pouhé 0,2 sekundy. Rozpoznávací oblast je 11,1krát větší než u klasických optických snímačů otisků.

 

Cena a dostupnost

Telefon vivo X80 Pro se na českém trhu prodává za doporučenou cenu 26 999 Kč. Od 1. srpna do 31. srpna 2022 vivo spustilo speciální akci, zákazníci mohou získat k smartphonu také bezdrátovou rychlonabíječku vivo Flash Charge 50W v hodnotě 1 999 Kč zdarma. Stačí, aby si zaregistrovali nákup mobilního telefonu vyplněním formuláře a nahráním účtenky na webové stránce www.vivobonus.cz. Následně budou kontaktováni a rychlonabíječka jim bude zaslána. Akce probíhá u všech obchodních partnerů vivo.

*Všechny uvedené údaje vycházejí z technických parametrů návrhu vivo, výsledků laboratorních testů a údajů z testů dodavatele. Skutečný výkon se může lišit v závislosti na verzi softwaru, konkrétním testovacím prostředí a modelu smartphonu. Všechna srovnání uvedená na těchto stránkách se týkají pouze produktů vivo.

X80 Pro je vybaven standardní nabíječkou vivo (adaptér FlashCharge 20V/4A) a podporuje výkon až 80W. Bezdrátové nabíjení vivo Wireless FlashCharge podporuje až 50W. Skutečný nabíjecí výkon se dynamicky upravuje podle měnících se podmínek a závisí na skutečném používání. Bezdrátové nabíjení Wireless FlashCharge 50W je třeba zakoupit samostatně.

Naši recenzi na vivo X80 Pro si můžete přečíst ZDE.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno