Za posledních pár let se Samsung stal jednou z nejkonzistentnějších značek kromě Googlu, která dodává aktualizace pro své telefony.

To je dobré vědět, protože jednu chvíli byla společnost v tomto ohledu velmi špatná a včasné aktualizace zkrátka nepřicházeli tak jak by si prémiová značka zasloužila. NAštěstí se to pomalu mění a Samsung nyní s nově oznámenými Galaxy Z Fold 4 a Galaxy Z Flip 4 přinesl dobrou zprávu všem, kteří se na tato zařízení těší.

Galaxy Z Fold 4 a Galaxy Z Flip 4 se stanou nejnovějšími v řadě a získají 4 roky velkých aktualizací softwaru

Během akce Samsung oznámil, že jak Galaxy Z Fold 4, tak Galaxy Z Flip 4 mají nárok na čtyři hlavní upgrady operačního systému Android. To znamená, že poslední aktualizací, kterou by vaše skládací zařízení mělo dostat, je Android 16, který by měl přijít někde v roce 2026.

Přidejte si však další rok, pokud jde o aktualizace zabezpečení, protože oba telefony mají do roku 2027 dostávat aktualizace zabezpečení, tedy po dobu 5 let. To by se však mělo ještě změnit z měsíčních na čtvrtletní, ale i tak je to skvělá zpráva pro všechny majitele Samsungu.

Dobrou zprávou je, že to není poprvé, co se Samsung odhodlal k takovému kroku, jako je řada Galaxy S22, a také několik vlajkových lodí a telefonů střední třídy před Galaxy Z Flip 4 a Galaxy Z Fold 4.

Berete si v dohledné době zařízení Samsung? Dejte nám vědět, zda vítáte také jako my odhodlání společnosti dodávat čtyři hlavní aktualizace operačního systému pro své smartphony.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno