Společnost Samsung dnes uznala za vhodné oznámit své nejnovější hodinky Galaxy Watch 5 a Galaxy Watch 5 Pro s množstvím dopředných změn a vylepšení. 

Společnost se postupně propracovává k lepší konkurenci Apple Watch. Řada Galaxy Watch 5 využívá Wear OS poháněný Samsung OneUI Watch 4.5 a přináší zásadní nové funkce. Přejděte dolů a přečtěte si další podrobnosti o tématu.

Nové funkce Samsung Galaxy Watch 5 a Watch 5 Pro Vylepšená odolnost, vylepšené funkce sledování zdraví a mnoho dalšího

Nové hodinky Samsung Galaxy Watch 5 a Galaxy Watch 5 Pro se ve srovnání s předchozím modelem vyznačují širokou škálou změn. Galaxy Watch 5 jsou k dispozici ve dvou velikostech – 40 mm a 44 mm. Na druhou stranu mají Galaxy Watch 5 Pro větší 45mm displej. Všechny modely jsou vybaveny safírovým sklem pro zvýšenou odolnost s displejem Super AMOLED. Displej podporuje kompatibilitu Always-On pro zobrazení obsahu, když zvednete zápěstí.

Jak již bylo zmíněno dříve, řada Galaxy Watch 5 používá Wear OS poháněný OneUI Watch 4.5 od Samsungu. Samsung také začlenil nové senzory zdraví a možnosti sledování. Nové Galaxy Watch nyní přicházejí s funkcí Sleep Coaching, měřením krevního tlaku,Body Composition, EKG, a měřením krevního kyslíku. Kromě toho jsou nositelná zařízení nyní vybavena infračerveným teplotním senzorem pro přesné výsledky. Zvětšená povrchová plocha pro níže uvedené senzory umožňuje přesné měření pomocí pokročilých bioaktivních senzorů Samsung.

Pokud jde o vnitřnosti, Galaxy Watch 5 a Galaxy Watch 5 Pro jsou poháněny čipem Exynos W920 s 1,5 GB RAM a 16 GB vnitřní paměti. 40mm model je vybaven baterií 284mAh a 44mm baterií 410mAh. Největší baterie ze všech je umístěna v Galaxy Watch 5 Pro s kapacitou 590 mAh. Kromě toho je 40mm model dostupný v grafitové, stříbrné a růžové barevné variantě, zatímco větší 44mm model je k dispozici v grafitové, safírové a stříbrné barvě. Více podrobností o technických specifikacích si můžete prohlédnout zde

Vezměte na vědomí, že Galaxy Watch 5 Pro přichází s několika funkcemi přizpůsobenými pro větší displej. Nabízí široký výběr ciferníků, kompas a mnoho dalšího. Získáte také Route Workout pro přednastavené trasy, podrobné pokyny s vibracemi a hlasovými pokyny a nové funkce Track Back, které vám umožní bezpečně se vrátit na cestu, odkud jste přišli. Kromě toho je nositelné zařízení k dispozici v titanové úpravě pro zvýšenou odolnost a je k dispozici ve dvou barevných variantách – Black Titanium a Grey Titanium. Samsung také pracuje na vylepšení prostředí Wear OS vylepšením kolekce aplikací dostupných v Obchodě Play.

Pokud jde o dostupnost, všechny modely Galaxy Watch 5 budou dostupné od 26. srpna. Galaxy Watch 5 budou začínat na 279 dolarech a Galaxy Watch 5 Pro budou k dispozici za 449 dolarů. Společnost také oznámila své vlajkové lodě Galaxy Z Fold 4 a Galaxy Z Flip 4, takže se na to také nezapomeňte podívat.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno