Už jsou to téměř 3 roky, co Motorola oživila řadu smartphonů Razr a přinesla nám Motorola Razr 2019, byla to první skládací véčka od společnosti. 

Zařízení si dalo loni pauzu, ale třetí generace Motoroly Razr 2022 je nyní oficiální a přináší specifikace vlajkové lodi a dostatek koňských sil, aby porazila Galaxy Z Flip 4.

Telefon byl představen společně s X30 a S30 Pro a Motorola Razr 2022 přináší nejnovější a nejlepší hardware počínaje Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1, navíc získáte MyUI 4.0 od Motoroly.

Motorola Razr 2022 přináší v konkutrenci s Galaxy Z Flip 4 působivou sadu specifikací a vylepšení

Motorola Razr 2022 přichází také s 2,7palcovým vnějším displejem s displejem Quick View, který nabízí řadu funkcí, jako je pořizování selfie, ovládání hudby, kontrola oznámení a další. Hlavní obrazovka je 6,7palcový OLED displej s obnovovací frekvencí 144 Hz a matným povrchem. Získáte přístup k Flex View, který vám umožní částečně složit zařízení a používat dvě aplikace současně.

Motorola také zahodila ošklivou bradu, kterou jsme viděli u předchozích telefonů, a dala lidem více obrazovky a trochu modernější vzhled.

Na zadní straně dostanete 50megapixelový hlavní fotoaparát s OIS. Čínská tisková zpráva bohužel neposkytuje informace o druhém snímači, ale předpokládáme, že se jedná o 13megapixelový ultraširoký snímač, který bude fungovat jako makro fotoaparát. Na přední straně najdeme 32megapixelový přední fotoaparát.

Pokud jde o cenu, Moto Razr 2022 bude v Číně k dispozici za 6 000 CNY, tedy přibližně 888 $. Což je levnější než Galaxy Z Flip 4 a zároveň poskytuje stejné specifikace.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno