Audiofily potěší, když se dozví, že Samsung Galaxy Buds2 Pro jsou nyní oficiální. Zde je vše, co potřebujete vědět.

Samsung Galaxy Buds2 Pro nabízí nový prémiový design a podporu Hi-Fi 24bitového zvuku a nový bezproblémový kodek Samsung.

Samsung má talent na aktualizaci řady Galaxy Buds každý rok a nemůžeme je za to nepochválit. Nyní společnost posouvá věci dále a oznamuje Galaxy Buds2 Pro, který posouvá zážitek z Buds Pro na zcela novou úroveň.

Podle Samsungu se nové Buds Pro2 vyznačují prémiovým designem, který je kompaktní, takže jsou ideální pro dlouhodobé nošení. To je nesmírně důležitá věc, protože díky tomu sluchátka dobře padnou do většiny uší. Samsung říká, že design je o 15 % menší ve srovnání s předchozím a že zmenšení velikosti zabraňuje rotaci, což vám umožňuje nosit je i ve vysoce stresových situacích, jako je běh, cvičení a další.

Samsung tentokrát také zvyšuje kvalitu zvuku. Díky podpoře Hi-Fi 24bitového zvuku a novému bezproblémovému kodeku Samsung si můžete být jisti, že vaše skladby a vše, co posloucháte, bude v nejvyšší možné kvalitě – tam, kde je to možné. To se děje přes Bluetooth, vůbec žádné nové bezdrátové standardy nepřichází.

Samsung také přidává podporu pro SmartThings s Galaxy Buds2 Pro. To znamená, že pokud ztratíte Buds2 Pro, můžete je najít na mapě pomocí sítě SmartThings (něco podobného mají také námi recenzovaná sluchátka Niceboy Hive Podsie 3). Vzpomeňte si na AirPods a Find My a budete vědět, o čem zde mluvíme. Toto je fantastické zahrnutí, které by vám mělo pomoci najít vaše Galaxy Buds2 Pro v případě, že je ztratíte.

Stejně jako AirPods získáte novou funkci Auto Switch, která vám umožní bezproblémově se připojit k telefonu, tabletu nebo dokonce televizi a přepínat mezi nimi. Už žádné vrtání v nabídce nastavení a toto je jedna z funkcí, která by měla být standardem na každé platformě. Jsem rád, že se Samsung dostává do rozjetého vlaku s automatickým přepínáním.

V neposlední řadě získáte s Buds2 Pro aktivní potlačení hluku, které vám umožní blokovat vnější svět a účastnit se vašich hovorů v křišťálově čisté kvalitě. Pokud jste nikdy předtím nezažili aktivní potlačení hluku, můžete začít s Galaxy Buds2 Pro.

Samsung má docela skvělou infografiku ukazující všechny funkce, které si musíte prohlédnout níže:

Barvy Galaxy Buds2 Pro

Samsung se chystá prodávat Galaxy Buds2 Pro ve třech barvách – Graphite, White a Bora Purple.

Galaxy Buds2 Cena a dostupnost

Potěší vás, když zjistíte, že Galaxy Buds2 Pro si můžete předobjednat již dnes za cenu 5.690 CZK  Buds budou k dispozici 26. srpna.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno