Apple pravděpodobně použije Reality pro pojmenování své nadcházející náhlavní soupravy pro smíšenou realitu, alespoň podle nové série patentů.

Nová zpráva Bloombergu podrobně popisuje tři samostatné patentový pro Reality One, Reality Pro a Reality Processor. Toto jsou pravděpodobná jména pro dvě verze dlouho zvěstovaných headsetů Apple MR/AR a jejich procesorové jednotky. Starší aplikace také odhalily vyplnění patentu realityOS, což je s největší pravděpodobností pro OS headsetu.

Americký úřad pro ochranné známky a patenty uvádí společnost Immersive Health Solutions jako přihlašovatele patentů pro Reality One. Apple a další velké společnosti často využívají fiktivní společnosti k vyplňování patentů, aby udržely své nadcházející projekty pod pokličkou. Podobné patentové přihlášky „Reality“ byly také podány v Kanadě, Velké Británii, EU, Austrálii, Novém Zélandu, Saúdské Arábii, Kostarice a Uruguayi.

Headset pro smíšenou realitu od Applu údajně nabídne VR a AR verze vlastních aplikací Apple včetně FaceTime a Maps, stejně jako možnosti pro konzumaci médií, sportu a hraní ve VR. Neočekává se, že Apple oznámí svůj headset pro smíšenou realitu na události Far Out příští týden 7. září. Nejnovější fáma od Ming-Chi Kuo naznačuje, že headset MR bude uveden na trh v lednu 2023, ale tuto informaci je třeba ještě ověřit.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno