Začátkem tohoto měsíce společnost Samsung otevřela veřejnou beta verzi pro One UI 5 založenou na Androidu 13 pro řadu Galaxy S22 a dnes se to také dostane na zařízení Galaxy S21.

Zatím se zdá, že beta program byl pro tyto programy spuštěn v Koreji a Spojeném království.

Registrace vyžaduje použití aplikace Samsung Members, umístění prominentního banneru programu One UI 5.0 bety v ní, klepnutí na něj a registraci vašich údajů a zařízení. Jakmile to uděláte, obvykle jen několik minut čekáte, než obdržíte oznámení o aktualizaci.

Dotyčná beta je označena jako sestavení G99xBXXU5ZVHE, kde se „x“ liší podle toho, které z tria S21 máte. Pokud jste ve Velké Británii a chcete si to vyzkoušet, vezměte na vědomí, že beta je v současné době k dispozici pouze pro odemčené jednotky bez SIM karty. Kdy se dostane do modelů operátorů, není jasné.

Určitě bude spousta dalších beta sestavení pro One UI 5.0, a pokud jste zaregistrováni do testovacího programu, obdržíte každou z nich hned, jak bude vydána, jako bezdrátovou aktualizaci. O finálním „stabilním“ sestavení One UI 5.0 se říká, že vyjde v polovině října pro rodinu S22. Pravděpodobně nepřistane současně s modely S21, ale ani by neměla zaostávat o více než pár týdnů.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno