V posledním úniku benchmarku si A16 Bionic vedl proti A15 Bionic špatně, kdy nedokázal porazit svého předchůdce ve vícejádrových výsledcích a jeho jedinou záchranou bylo získání vedení v jednojádrovém testu. Nyní jsou zde aktualizované výsledky a nejnovější iPhone SoC společnosti Apple funguje tak dobře, jak všichni očekávali.

Aktualizované skóre sdílel ShrimpApplePro, i když si myslíme, že udělal ve svém tweetu chybu, když napsal „14 Plus VS iPhone 13 Pro Max“, a protože oba telefony sdílejí stejnou čipovou sadu, což je A15 Bionic, jejich jedno- skóre jádra a více jader by byly podobné, ale v tomto případě tomu tak není.

Někdo ve vláknu Twitteru sdílel užitečné informace o číslu označení iPhonu a na obrázku níže „iPhone15,2“ patří iPhonu 14 Pro, který, jak všichni víte, obsahuje nejnovější A16 Bionic. Jednojádrové skóre je podobné tomu, co uvedl předchozí benchmark, ale v nejnovějších číslech došlo k masivnímu nárůstu výkonu více jader. A16 Bionic dosáhl skóre 5 455 ve srovnání s iPhone 13 Pro Max 4 790.

Během oficiálního oznámení svého nejnovějšího SoC od společnosti Apple zdůraznila společnost své zaměření na energetickou účinnost, ale někde jsme věděli, že vzhledem k tomu, že nejnovější čip je sériově vyráběn na 4nm architektuře TSMC, očekávalo se zlepšení výkonu. Díky nejnovějším výsledkům A16 Bionic nejen že bez námahy poráží A15 Bionic, ale získává větší náskok a chlubí se v žebříčcích výkonnosti smartphonů.

Snapdragon 8 Gen 2 od Qualcommu je však na dobré cestě ke spuštění 14. listopadu a také se říká, že bude sériově vyráběn na stejném 4nm procesu od TSMC. Jsme nadšeni, jak si povede proti A16 Bionic. Samozřejmě, že v budoucích benchmarcích porovnáme současnou generaci špičkových čipových sad Android, takže zůstaňte naladěni na další výsledky.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno