Všichni jsme si vědomi skutečnosti, že WhatsApp pomalu přidává nové funkce na svou platformu, jen aby mohl dohnat jiné služby pro zasílání zpráv, které jsou upřímně lepší, pokud jde o funkce, které nabízejí.

Skupinové chaty WhatsApp jsou již nějakou dobu středem zájmu společnosti a je to stále lepší a lepší.

WhatsApp nejdéle omezoval počet lidí ve skupině, nejnovější je 512 lidí v jedné skupině. To se však může brzy změnit, protože se společnost těší na představení nové funkce, která zvýší počet lidí, kteří se mohou přidat do skupinového chatu.

Podle informací z WABetaInfo se WhatsApp snaží zdvojnásobit počet lidí, které můžete přidat do skupiny, a v nadcházejících dnech budete moci mít ve skupině 1024 lidí. 

V době psaní tohoto článku je tato funkce omezena na omezené beta testery a je dostupná pro Android i iOS.

Pokud tuto funkci aktuálně vidíte, při vytváření skupinového chatu uvidíte zvýšený počet. Na druhou stranu vám Telegram umožňuje přidat 200 000 lidí do skupinového chatu. Stále si nejsme jisti, proč by to bylo něco, co by lidé chtěli dělat, ale prostě to jde!

Neexistují žádné oficiální zprávy o tom, kdy se tato funkce začne zavádět pro všechny, ale budeme vás informovat, až se o ní dozvíme více.

Myslíte si, že přidáte až 1024 lidí do skupiny WhatsApp? Já moc ne.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno