Nyní, když se blížíme ke konci roku, vidíme stále více úniků týkajících se řady Galaxy S23

Včera jsme informovali o tom, jak se telefon objevil na Geekbench, s 8 GB RAM, Snapdragonem 8 Gen 2 a Androidem 13, a dnes máme další únik, který nám o telefonu říká vše, co potřebujeme vědět.

Únik pochází od Yogesha Brara , který sdílel celý technický list nadcházejícího Galaxy S23. Informace se týkají základní varianty, změny lze tedy očekávat ve variantách Plus a Ultra.

Na základě uniklých specifikací se uvádí, že základní Galaxy S23 má mít 6,1palcovou FHD+ AMOLED obrazovku s obnovovací frekvencí 120 Hz. Získáte také Snapdragon 8 Gen 2 spojený s 8 GB RAM.

Na zadní straně bude 50megapixelový hlavní fotoaparát spárovaný s 12megapixelovým ultraširokoúhlým a 10megapixelovým teleobjektivem. Přední optiku má na starosti 10megapixelový fotoaparát. Galaxy S23 bude používat Android 13 založený na uživatelském rozhraní One UI 5.0.

Telefon bude napájet 3 900 mAh baterie, 25W kabelové a 15W bezdrátové nabíjení.

Netřeba dodávat, že na základě sady specifikací vypadá základní Galaxy S23 jako standardní vlajkový telefon. Jsem však rád, že Samsung přešel od 12megapixelového hlavního fotoaparátu a nyní dostaneme 50megapixelový hlavní fotoaparát, takže to je jistě upgrade. Pokud jde o zbytek telefonu, díváme se na víceméně stejné zařízení, ale s řadou vylepšení pod kapotou.

Řada Galaxy S23 by měla být uvedena na trh v prvním čtvrtletí roku 2023 a přirozeně byste měli očekávat další úniky o nadcházejících zařízeních.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno