Vzhledem k tomu, že do zahájení Samsung Unpacked zbývá méně než měsíc, můžete si být jisti, že kolem Galaxy S23 bude přibívat řada úniků.

Při této příležitosti se k nám nyní dostává několik snímků základního modelu a člena nejvyšší varianty, Galaxy S23 Ultra, v nejnovějším úniku vidíme design ze zadní strany, ale také čtyři povrchové úpravy, které Samsung připravuje pro tyto dva modely.

Obrázky byly nahrány do FM Korea a vypadají docela přesvědčivě. Bohužel se Galaxy S23 Plus neobjevil na webu, ale při pohledu na čtyři barvy nevěříme, že Samsung přinese několik povrchových úprav pro model, který se nachází mezi těmito dvěma. Celkem bychom měli očekávat oznámení následujících barev 1. února; Cotton Flower, Misty Lilac, Botanic Green a Phantom Black.

Na zadní straně každého Galaxy S23 a Galaxy S23 Ultra je různý počet fotoaparátů, což nás nijak nepřekvapuje. Naštěstí všechny tři modely údajně dorazí se Snapdragonem 8 Gen 2 od Qualcommu a ti, kteří se báli, že na jejich trzích přibude verze Exynos, by měli jásat, protože tento čip nebude u Galaxy S23 vůbec použit.

Dozvěděli jsme se také o konfiguraci RAM a úložiště a několik čtenářů jistě potěší, že Samsung možná představí jako minimum 256GB interní úložiště pro základní verze. Pokud jde o design, někteří budou jistě zklamáni, když viděli, že Samsung místo radikální estetické změny provádí pouze jemné změny.

To naznačuje, že korejský gigant snižuje své náklady a spíše provede interní upgrady, což může do určité míry fungovat ve prospěch společnosti, podobně jako tomu bylo u Galaxy Z Fold 4. Bohužel ti, kteří již vlastní jakýkoli model Galaxy S22 z minulého roku, tak nemusí vidět žádný důvod k upgradu, pokud společnost Samsung neposkytne svým zákazníkům něco, co by nešlo odmítnout. 

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno