Proslýchalo se, že řada Galaxy S23 bude uvedena na trh v prvním únorovém týdnu, ale díky chybě společnosti Samsung nyní víme, kdy přesně se bude konat nadcházející akce Galaxy Unpacked.

Datum bylo odhaleno prostřednictvím plakátu, a přestože důkazy byly smazány, internet je plný rychle se pohybujících jedinců, kteří využijí tuto příležitost na maximum.

Datum události Galaxy Unpacked pro rodinu Galaxy S23 je údajně plánováno na 1. února

Již dříve se o Samsungu říkalo, že na konci února uspořádá akci Galaxy Unpacked, protože nebylo rozhodnuto o ceně Galaxy S23. Naštěstí pro nás oficiální kolumbijské webové stránky udělaly obrovskou chybu a odhalily, že 1. února je termín, kdy se akce má konat. Upoutávka níže neprozrazuje spoustu informací kromě data akce.

Listy v levém horním rohu však naznačují, jakou barvu by si Samsung mohl vybrat pro svou řadu Galaxy S23. Zrovna včera jsme mluvili o čtyřech povrchových úpravách,  které dorazí pro každý model Galaxy S23, a Misty Lilac byl jedním z nich, takže i když listy neodpovídají stejnému barevnému tónu, trochu odpovídají předchozím informacím. Na plakátu jsou také tři senzory fotoaparátu, které mohou představovat minimální počet senzorů přicházejících do každého modelu Galaxy S23.

Je pravděpodobné, že Samsung začne přijímat předobjednávky svého Galaxy S23, jakmile skončí akce Galaxy Unpacked, což znamená, že první uživatelé dostanou příležitost získat při nákupu nějaké výhody. Během poslední keynote společnosti Galaxy Unpacked, kde byla 9. února představena řada Galaxy S22, Samsung oficiálně uvedl tři modely 25. února.

Po výše uvedených datech předpovídáme, že Samsung oficiálně vydá řadu Galaxy S23 dva týdny po skončení akce. V tomto případě by datum bylo 15. února. Samsung by se opět mohl pokusit pokrýt určitou ztrátu od svých konkurentů, jako je Apple, tím, že by se rozhodl uvolnit tyto telefony dříve. Jako vždy se to dozvíme, až začne společnost rozesílat pozvánky na Galaxy Unpacked, takže zůstaňte naladěni.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno