Ačkoli Facebook Messenger nemusí být nejoblíbenější aplikací pro zasílání zpráv vlastněných Meta, neznamená to, že se mu společnost vyhýbá nebo do něj nepřidává nové funkce.

Koneckonců, aplikaci stále používají miliony, ne-li miliardy uživatelů, a nejlepší na Messengeru je, že nemusíte být neustále přihlášeni na Facebook, což funguje skvěle pro každého, kdo se snaží snížit svou online stopu.

Facebook dnes oznámil novou aktualizaci pro Facebook Messenger, která přináší několik nových a vylepšených funkcí, které pouze vylepší celkovou uživatelskou zkušenost. Meta zavedla několik nových funkcí do chatů.

Již víme, že Facebook Messenger nabízí end-to-end šifrování chatů, ale nyní jsou chaty ještě vylepšené díky chatovým tématům, chatovým emoji reakcím a dalším.

Nyní, pro ty, kdo by se zajímali, tyto funkce již byly na chatech přítomny, ale bez šifrování typu end-to-end. S novou aktualizací budou tyto funkce fungovat i na end-to-end šifrovaných chatech. Nyní si můžete chaty přizpůsobit bez obav o bezpečnost.

Meta mluvila o tom, jak budou funkce rozšířeny prostřednictvím globálního testování těchto funkcí a jak budou v následujících měsících dostupné milionům uživatelů. Samozřejmě se jedná o postupné zavádění a zabere to svůj čas, ale je dobré vědět, že Facebook Messenger nebyl zapomenut.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno