O prvním skládacím smartphonu Google se mluvilo již velmi dlouho, ale letos by měl být konečně uveden na trh.

Už jsme ho viděli v uniklých renderech založených na CAD a dnes nová zpráva hovoří o jeho váze.

Pixel Fold bude zjevně těžší než Samsung Galaxy Z Fold4, zařízení, které bude ve skutečnosti sloužit jako jeho hlavní konkurent. To může souviset, alespoň do určité míry, s další drobností, která se dnes objevila, a sice že Pixel Fold bude mít větší baterii než Samsung.

Není nám přesně známo, o kolik větší, víme pouze že „velikost baterie bude blíže, ale stále výrazně pod 5 000 mAh“. Blíže k 5 000 mAh ve srovnání s 4 400 mAh Z Fold4 a 4 520 mAh Oppo Find N2. Takže odhadujeme kolem 4 700 mAh?

Pro referenční body týkající se hmotnosti mějte na paměti, že Z Fold4 má váhu 263 g. Zdroj dnešních informací tedy říká, abychom o Pixel Fold uvažovali jako o malém tabletu, což nezní tak vzrušující vzhledem k tomu, že velikostí prostě nebude nebude ani jako malý tablet.

Obrázek výše údajně porovnává velikost rozloženého Pixel Fold (červeně) s velikostí rozloženého Find N2 (zeleně) a rozloženého Galaxy Z Fold4 (modrá). Stejně jako Find N2 bude rozložený Pixel Fold v režimu na šířku, nikoli na výšku jako u Z Fold4.

Podle uniklého plánu uvádění zařízení Googlu na trh, by se Pixel Fold měl představit „okolo“ vývojářské konference Google I/O, která se tradičně koná v květnu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno