Je standardem, že Apple každý rok představuje nové speciální barevné edice pro modely iPhone Pro a i letos tomu nebude jinak.

Jedna z barevných možností pro iPhone 15 Pro bude tmavě červená a byla odhalena na webové stránce zaměřené na Apple 9to5Mac. Dotyčná barva má hexadecimální kód #410D0D a zdá se, že má hnědé tóny. 

Apple obvykle u modelů Pro volí profesionální barvy a tento nový odstín je důstojným odstínem červené, takže zde Apple neuhýbá ze svého kurzu.
Grafický designér Ian Zelbo také vytvořil render, aby nám ukázal, jak bude vypadat barva na iPhonu 15 Pro. Jedna věc, kterou je třeba poznamenat, je, že se jedná o nepotvrzenou informaci, a i když je to legitimní, plán společnosti Apple se může kdykoli změnit.
Očekává se, že iPhone 15 Pro bude mít titanové šasi a protože by se jednalo o první iPhone s titanovým rámem, Apple bude muset zdokonalit proces dodávek. Apple již prodává titanové hodinky Apple, ale přicházejí v přírodním a vesmírně černém provedení. Tmavší barva se může ukázat jako náročnější.
Ve zprávě se také uvádí, že iPhone 15 a 15 Plus mohou být nabízeny ve dvou nových odstínech: světle modré a růžové. Barvy však nebyly zcela hotové.
Zvěsti a uniklé obrázky naznačují, že iPhone 15 Pro bude mít zakřivené okraje, zakřivené sklo, tenčí rámečky a solid-state tlačítka a standardní modely budou mít výřez Dynamic Island. Telefony budou mít pravděpodobně také USB-C port
Modely Pro budou pravděpodobně poháněny čipem A17 Bionic, který bude založen na 3nm procesu, zatímco ostatní modely budou podporovány A16 Bionic. Říká se také, že Apple přestane používat přezdívku Pro Max a místo toho bude nejvyšší model iPhone nazývat iPhone 15 Ultra.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno