Hned poté, co Honor na MWC 23 oznámil svou nejnovější vlajkovou loď Magic 5 Pro, představil také vůj nejnovější skládací telefon Honor Magic Vs, který vypadá, že by mohl dát Samsung Galaxy Z Fold 4 pořádně zabrat.

Zařízení se až nápadně podobá Galaxy Z Fold 4, ale přichází s některými zásadními vylepšeními, jako je design a výdrž baterie.

Honor Magic Vs přichází s velmi elegantním a tenkým designem, který dosahuje tloušťky pouhých 12,9 mm ve složeném stavu a pouhých 6,1 mm v rozloženém stavu, což je znatelně tenčí než Galaxy Z Fold 4. Co je důležitější, nicméně je to nový pant, který Honor přijal: z technického hlediska je to rozhodně působivý pant bez převodu ve skládacím mechanismu, což přináší zvýšenou odolnost a je testován pro přibližně 400 000 složení.

Další výhodou přepracovaného pantu je jeho mnohem kompaktnější velikost, která umožnila design bez mezer, který nezanechává téměř žádnou štěrbinu, která by byla vidět ze strany, když je telefon složený, což úplně není případ Galaxy Z Fold 4.

Honor Magic Vs má také poměrně slušnou 5 000 mAh baterii, což je současný standard pro tradiční vlajkové lodě Android. Takto velká baterie je samozřejmě skvělá zpráva pro výdrž telefonu a Honor říká, že by jeho baterie měla o 2 hodiny více ve srovnání se Z Fold 4 ve složeném režimu a hodinu nebo více v rozloženém režimu. 
Jak Honor osadil tak větší baterii do tenčího skládacího telefonu? Snadno, je to o něco vyšší a širší zařízení, které umožňuje využít více vnitřního prostoru pro ukládání energie. Ve skutečnosti je externím displejem Honor Magic Vs 6,45palcová OLED obrazovka s poměrem stran 21:9 a obnovovací frekvencí 120 Hz, stejně jako maximální jas 1200 nitů a stmívání 1920 Hz PWM (pulsně-šířková modulace), což by mělo namáháte oči mnohem méně, zejména při slabém osvětlení. Kromě toho jsou rámečky na přední straně údajně mnohem tenčí, než jaké byste normálně dostali na Galaxy Z Fold 4. Pro zajímavost Galaxy Z Fold 4 má baterii s kapacitou 4 400 mAh.
Jak Honor osadil tak větší baterii do tenčího skládacího telefonu? Snadno, je to o něco vyšší a širší zařízení, které umožňuje využít více vnitřního prostoru pro ukládání energie. Ve skutečnosti je externím displejem Honor Magic Vs 6,45palcová OLED obrazovka s poměrem stran 21:9 a obnovovací frekvencí 120 Hz, stejně jako maximální jas 1200 nitů a stmívání 1920 Hz PWM, což by mělo namáhát oči mnohem méně, zejména při slabém osvětlení. Kromě toho jsou rámečky na přední straně údajně mnohem tenčí, než jaké byste normálně dostali u Galaxy Z Fold 4.
Uvnitř Honor Magic Vs najdeme 7,9palcový OLED displej s obnovovací frekvencí 90 Hz, rozlišením QHD+ a maximálním jasem 800 nitů, stejně jako stejnou technologii stmívání 1920 Hz PWM, která je šetrná k vašim očím.
Pokud jde o hardware, Honor Magic Vs přichází spolu s čipem Snapdragon 8+ Gen 1. To je v pořádku, i když by bylo mnohem lepší, kdyby si společnost zajistila nejnovější, nejvýkonnější a nejefektivnější čip v arzenálu Qualcommu, Snapdragon 8 Gen 2. Telefon bude vybaven 12 GB RAM a 512 GB vnitřní paměti.
Telefon je také dodáván s trojitým fotoaparátem, který se skládá z 54MP hlavního fotoaparátu, 8MP teleobjektivu a také 50MP ultraširokoúhlého fotoaparátu a také snímače blikání na zadní straně, který automaticky upraví nastavení snímání tak, aby ve vašich videích neblikala světla.
Honor Magic Vs startuje v Evropě s cenou 1599 EUR. Celkově je to docela agresivní cena, která okamžitě staví Honor Magic Vs proti jeho populárnějšímu konkurentovi.
Nejnovější skládací telefon Magic Vs od Honoru by se měl dostat na pulty někdy v nadcházejících měsících, přičemž přesná data budou záviset na konkrétním trhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno