Přestože skládací „véčka“  na klíčových trzích, jako je USA, stále čekají na svou příležitost nabídnout edici Motorola Razr 2022, Lenovo je připraveno potvrdit to, co se již nějakou dobu očekává.

Zatímco mateřská společnost Motoroly Lenovo ve skutečnosti nemá nic podstatného, ​​co by mohla sdílet o designu, specifikacích, funkcích nebo plánu uvedení nové generace skládacího Razeru 2023, tak tento produkt je mnohými popisován jako „mnohem lepší“ než jeho předchůdci.

Potvrzuje se, že blíže nespecifikovaná vylepšení chystaného zařízení se „zaměřují na pant a aplikace“, přičemž oficiální oznámení je již za rohem, a proto je vysoce nepravděpodobné, že by se stávající Razr (2022) někdy dočkal uvedení v USA.

Motorola Razr (2023) by mohla porazit Samsung Galaxy Z Flip 5 na trhu s komerčním debutem, který má být „velmi brzy“, a pokud tyto uniklé obrázky nakonec vyjdou, tak Razr mohl mít slušnou výhodu před svým konkurentem.
Hovoříme o absolutně masivní potenciální vnější obrazovce, která vylepšuje již tak skvělý 2,7palcový sekundární AMOLED displej na Razr (2022). Naproti tomu velmi populární Galaxy Z Flip 4 je dodáván pouze s 1,9palcovým Super AMOLED vnějším displejem, a ačkoli Z Flip 5 jej pravděpodobně na podzim rozšíří, velmi pochybujeme, že Samsung jej uvede tak velký jako Motorola.
Když už mluvíme o popularitě, Lenovo tvrdí, že příjem jeho modernizovaných telefonů Razr byl „dobrý“, což nám zjevně neříká mnoho o skutečných prodejních číslech k dnešnímu dni. Ale udržuje společnost optimistickou, že s dalšími vylepšeními bude nadvláda Samsungu v kategorii véček nakonec ohrožena.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno