Nadcházející a největší skládací Galaxy Z Fold 5 a Galaxy Z Flip 5 od Samsungu budou oficiálně představeny během tohoto roku.

Pokud vše půjde podle plánu, budou nové telefony nejodolnějším skládacím zařízením Samsungu na trhu díky tomu, co známe jako „waterdrop“ pant, který by měl pomoci s celkovou strukturální integritou a eliminovat mezeru při složení. Nyní nová zpráva naznačuje, že Samsung začne testovat pant na novém skládacím zařízení, které vydrží déle než měsíc. Během celého měsíce bude telefon složen a rozložen asi 40 000krát během 5 dnů v týdnu a to bude trvat celý měsíc.

Nyní by se dalo předpokládat, že takový krutý test pro Galaxy Z Fold 5 nepřinese výsledky, ale ukazuje, jak jistý si je Samsung, pokud jde o jeho nový pant.

Zpráva pochází ze spolehlivého korejského outletu, který uvádí, že Samsung začne testovat pant pro nadcházející Galaxy Z Fold 5 do konce příštího týdne. Již dříve jsme slyšeli, že nový pant „waterdrop“ umožní, aby se displej telefonu složil úplně naplocho, což znamená, že mezi dvěma částmi telefonu nebude žádná mezera. To by samozřejmě znamenalo, že pant je pokročilejší, a tudíž i dražší na výrobu, ale vzhledem k tomu, jak Samsung tlačí na nadcházející skládací zařízení, jsme si jisti, že výhody snadno převýší náklady.

Další výhodou tohoto nového pantuje, že Galaxy Z Fold 5 bude tenčí, což je velmi důležité a nakonec telefon bude mít také méně viditelné záhyby.

Více o testu, Samsung složí Galaxy Z Fold 5 200 000krát a společnost doufá, že pant bude mít stále 85% původní pevnosti. Těchto 200 000 složení bude provedeno během 5 dnů a Samsung bude během celého měsíce provádět několik testů, aby zjistil, jak dobře telefon drží.

Pro ty, kteří by se zajímali, Galaxy Z Fold 5 a Galaxy Z Flip 5 budou debutovat někdy v srpnu nebo září. Oba telefony budou obsahovat Snapdragon 8 Gen 2 pro Galaxy, spolu se všemi vylepšeními, které můžeme od Samsungu očekávat. Bohužel to ale nebude implementace S Pen, ale věříme, že v budoucnu se jej také dočkáme.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno