Zhruba v polovině roku bychom měli vidět představení Samsung Galaxy Z Fold 5 a Samsung Galaxy Z Flip 5 a nové úniky nám dávají určitou představu o tom, jaká vylepšení designu můžeme očekávat ve srovnání s verzemi těchto skládacích zařízení z roku 2022.

Ice Universe se dostal na čínskou sociální síť Weibo Twitter, aby potvrdil, že oba telefony dostanou panty ve stylu vodní kapky, v podstatě budou obě strany při složení těsně na sobě.

V případě Galaxy Z Fold 5 to zařízení zřejmě o pár milimetrů zúží oproti Samsungu Galaxy Z Fold 4, konkrétně se bavíme o maximální tloušťce kolem 13 mm oproti 16 mm. Zatím neznáme rozměry Galaxy Z Flip 5.

Vodotěsnost

Kromě toho, že zařízení bude o něco tenčí, měl by nový kapkový pant také přispět k tomu, že zařízení bude spolehlivější a odolnější. Tato technologie se již používá v některých telefonech od čínských výrobců, takže je již otestována.

Podle nejnovější informace zřejmě Z Fold 5 a Z Flip 5 přežijí ponoření do určité hloubky po určitou dobu.

Stojí za to mít na paměti, že tyto informace byly předmětem spekulací již dříve, takže to není úplně nová informace. Pokud to však Ice Univers, který má pravdu, opakuje častěji, znamená to, že to nyní s větší pravděpodobností můžeme brát vážně.

Samsung dlouhodobě vyvíjí svá skládací zařízení a v průběhu let tato ušla slušnou cestu. A vypadá to, že tento trend bude pokračovat i u letošní dvojice telefonů.

Samsung to ale nebude mít úplně jednoduché, protože skládací zařízení se pomalu rozmáhají a stále se hovoří o příchodu skládacího iPhonu a tento rok by se na trh měl dostat také Google Pixel Fold. Ovšem samsung má oproti temto značkám pětiletý náskok, pokud jde o skládací zařízení.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno