Víte, co je opravdu na prd? Vybit telefon právě ve chvíli, kdy jej nejvíce potřebujete a dlouhé čekání u nabíječky tuto agónii jen více prohlubuje.

Ale je skvělé vidět, že jsou tu značky, které s tímto mají chuť bojovat. Asi před měsícem jsme sdíleli informaci o tom, že Redmi nabídne 300W nabíjení.

Mnoho uživatelů si ale myslelo, že se jedná o koncept, který se na pulty obchodů jen tak nedostane. Ostatně už jsme si tak nějak zvykli na to, že koncepty se často nedostanou ke spotřebitelům.

To však nemusí být případ 300W nabíjecího know-how Redmi. Digital Chat Station – plodný čínský tipér se solidními výsledky – prostřednictvím Weibo naznačil, že Redmi do značné míry plánuje hromadnou výrobu.

Ovšem nabíjení ve skutečnosti nikdy nedosáhla 300 W, takže je to stále teoretický limit. Z videa, které Redmi zveřejnilo, můžeme vidět rychlosti nabíjení, které se pohybují kolem hranice 260 W. Jak již bylo řečeno, tato technologie je stále dostatečně rychlá na to, aby dosáhla vyšší úrovně než je současné maximum, které drží Redmi GT3.

Ano jistě stále tu můžeme vést debatu, zda skutečně potřebujeme takto rychlé nabíjení a i to, že Unije plánuje sjednotit rychlosti nabíjení atd. Ale s jistotou můžeme říci, že každý chce mít svůj telefon stále k dispozici a čím méně času bude trávit na nabíječce, tím lépe.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno