Údajná maketa iPhone 15 Pro nám poskytuje první praktický pohled na toto nadcházející zařízení.

Na Douyin, čínském ekvivalentu TikToku, se objevil údajný model chystaného iPShonu 15 Pro.

V posledních dnech jsme viděli spoustu úniků a nejnovější informace jsou v souladu s těmito zvěstmi. Předchozí úniky však byly většinou počítačové rendery možného designu, zatímco toto fiktivní zařízení nám poskytuje komplexnější obrázek o designu.
Maketa iPhonu 15 Pro přichází s jednotným kolébkovým tlačítkem hlasitosti, na rozdíl od dvou odlišných tlačítek, jak naznačovaly dřívější pověsti. Očekává se, že Apple nahradí mechanická tlačítka polovodičovými , které poskytují hmatovou zpětnou vazbu pro simulaci pocitu pohybu.
Zdroj: Douyin

Kromě toho bude přepínač ztlumení pravděpodobně nahrazen přizpůsobitelným akčním tlačítkem a spodní port telefonu se zdá být širší než port Lightning, což naznačuje, že telefon bude obsahovat port USB-C.

Zdroj: Douyin
Celkově vypadá iPhone 15 Pro docela podobně jako iPhone 14 Pro, s několika drobnými změnami. Některé další zvěstované změny, jako je větší fotoaparát s více vyčnívajícími čočkami, nejsou na fotkách snadno patrné.
Kromě toho se očekává, že okraje telefonu budou mírně zakřivené. Díky tomu by se měl pohodlněji držet pro uživatele, kteří si stěžují na příliš ostré hrany.
Makety jsou obvykle vytvářeny pro výrobce pouzder, což může vysvětlovat, proč tento model iPhone 15 Pro postrádá mnoho detailů. Například se nedočkáme pověstných tenčích rámečků a titanového rámu.
iPhone 15 Pro bude pravděpodobně představen v září spolu s ostatními modely. Varianty vyšší třídy s největší pravděpodobností otřesou pověstným čipem A17 Bionic, který bude založen na novém 3nm procesu. Ultra, který nahradí iPhone 14 Pro Max, by také mohl obsahovat periskopickou kameru.

1 komentář

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno