Apple plánuje v příštím roce začlenit větší displeje na iPhone 16 Pro. Větší displeje by však mohly představovat další výhody z hlediska designu. Podle nejnovějších informací větší velikost displeje na iPhone 16 Pro a iPhone 16 Pro Max vytvoří prostor pro vylepšené nastavení fotoaparátu na zadní straně, potenciálně Periscopickou čočku a primární senzor.

Zprávy byly sdíleny na Weibo s tím, že mají zasvěcené informace z oboru. Zdroj také souhlasí s dřívějšími zprávami o zvětšení velikosti displeje pro iPhone 16 Pro a iPhone 16 Pro Max. Jak již bylo zmíněno dříve, modely iPhone 15 Pro budou mít stejnou velikost displeje jako současné modely, ale rámečky by se výrazně zmenšily. Již dříve jsme ukázali makety zařízení iPhone 15 Pro Max. Zeštíhlené rámečky by daly zařízením zcela nový vzhled, pokud jde o přední stranu zařízení.

Nyní se uvádí, že zvětšená velikost displeje iPhone 16 Pro a iPhone 16 Pro Max udělá v zařízení prostor, který by mohl být použit pro různé účely. Apple by například mohl umístit větší senzory a umístit větší baterii. Vezměte na vědomí, že novinky ještě nejsou oficiální a Apple by mohl považovat za vhodné přidat další součást, která by zabrala další prostor. Dříve se hovořilo o tom, že modely iPhone 15 Pro budou dodávány s polovodičovými tlačítky. Tato tlačítka by pro správnou haptiku vyžadovala další Taptic Engines pod tlačítky. Od nynějška by mohl být prostor navíc v modelech iPhone 16 Pro využit také pro další komponenty.

Zdroj: Apple

Letos se očekává, že iPhone 15 Pro Max bude mít výhradně periskopickou čočku. Standardní model bude obsahovat stejný snímač, ale lepší kvalitu fotoaparátu. Mohlo by být pravda, že iPhone 15 Pro Max má uvnitř zařízení prostor navíc, což dává prostor pro periskopickou čočku. Od nynějška by Apple mohl příští rok zefektivnit své modely iPhone 16 Pro pomocí periskopické čočky. 

Celkově by iPhone 16 Pro mohl obsahovat jeden z nejlepších fotoaparátů na smartphonu. Nejnovější Galaxy S23 Ultra od Samsungu nabízí 10x optický zoom oproti spekulovanému 5x až 6x zoomu Apple u iPhonu 15 Pro Max. To znamená, že technologický gigant z Cupertina se snaží dohnat své konkurenty. Uvidíme s čím vším nakonec Apple přijde a jako vždy až budeme mít nové informace, tak vám je přineseme.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno