Přibližně před dvěma týdny se objevila informace, že WhatsApp začal zavádět funkci, která uživatelům umožňuje spárovat jeden účet na více zařízeních. V té době byla funkce pouze v beta fázi.

Dnes se však globálně rozšiřuje pro každého na stabilním kanálu a společnost dokonce sdílela některé podrobnosti o tom, jak bude fungovat.

WhatsApp překvapivě odhalil, že tato funkce byla v minulosti požadována několikrát a ve skutečnosti to dává smysl. Možnost používat stejný účet na více zařízeních je skvělá z mnoha důvodů. Nejlepší na tom je, že každé zařízení se připojuje nezávisle a má všechny funkce, včetně end-to-end šifrování, což vám dává klid, že se s vašimi chaty nic nestane.

Nyní, aby se zajistilo, že se nic nepokazí, WhatsApp zmínil, že pokud je primární zařízení delší dobu neaktivní, platforma automaticky vynutí odhlášení ze všech ostatních doprovodných zařízení, čímž zajistí, že chaty nebudou ohroženy. V současné době je proces propojení WhatsApp s jiným telefonem stejný jako dříve, což zahrnuje skenování QR kódu, ale platforma hovořila o zavedení nového způsobu, který vám umožní zadat své telefonní číslo do webové aplikace WhatsApp a získá jednorázový kód pro přihlášení. Tato nová metoda však není okamžitě dostupná.

Tato funkce se právě nyní rozšiřuje pro všechny uživatele WhatsApp po celém světě. Nicméně vzhledem k tomu, jak se jedná o postupné zavádění, bude nějakou dobu trvat, než se dostane ke všem. Dá se s jistotou říci, že platforma odvedla skvělou práci při zavádění této funkce, protože by umožnila mnoha lidem používat stejný účet na více zařízeních. Zejména majitelé malých firem, kteří by mohli mít stejný účet spravovaný na více zařízeních. Více o nejnovější funkci si můžete přečíst v originále zde.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno