Během posledních několika týdnů jsme slyšeli, jak by společnost Samsung mohla přijít s vydáním Galaxy Z Fold 5 a Galaxy Z Flip 5 dříve, než obvykle. A dnes přichází z Jižní Koreje více informací, které naznačují totéž a odhalují nám důvod, proč by se tak stalo.

Zdroj prozradil, že Samsung představí Galaxy Z Fold 5 a Galaxy Z Flip 5 do konce července 2023. To bude dva týdny před obvyklým termínem. Proč to Samsung dělá, je stále záhadou. Některé zdroje tvrdily, že Samsung se chce vypořádat s konkurencí v podobě Pixel Fold od Googlu, zatímco jiné tvrdily, že jihokorejský technologický gigant se snaží maximalizovat zisky, aby jeho skládací telefony fungovaly lépe než jiné verze, které jsou kritizovány.

Druhý důvod dává smysl, aby Galaxy Z Fold 5 a Galaxy Z Flip 5 debutovaly dříve, protože červenec je termínem vydání Pixel Fold, přičemž září je vyhrazeno pro nový iPhone. Tím, že Samsung spěchá na trh jako první, aby si mohl najít místo pro sebe a zajistit tolik potřebné prodeje. Nicméně, pokud jde o globální dostupnost, oba skládací telefony se dostanou na pulty až někdy v srpnu.

I když toto zatím není oficiálně potvrzená informace, tak vzhledem k faktu jak často to nyní slýcháme a i k nedávno uniklým renderům, je více než bezpečné říci, že se podíváte na Galaxy Z Fold 5 a Galaxy Flip 5 dříve než v minulosti.

Více informací o Galaxy Z Fold 5 a Galaxy Z Flip 5 budeme získávat v měsících před oficiálním odhalením obou zařízení, takže zůstaňte s námi.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno