Společnost Samsung oznámila, že složka IHRN neboli upozornění na nepravidelný srdeční rytmus funkce EKG na řadě Galaxy Watch byla konečně schválena FDA.

To znamená, že podporované hodinky Galaxy Watch budou moci používat senzor BioActive na zařízeních k vyhledávání jakýchkoli raných známek fibrilace síní nebo Afib. Tato funkce bude představena na Galaxy Watch 6, které jsou plánovány na konec tohoto roku.

Společnost však zmínila, že tato funkce bude k dispozici také na starších Galaxy Watch. V zásadě, pokud vaše Galaxy Watch podporují One UI 5 Watch, nemusíte se o to starat, protože tato funkce na nich bude k dispozici. O tom, co Galaxy Watch 6 přinesou v nabídce, toho však zatím moc nevíme. 

Naštěstí společnost Samsung zmínila, že tato metoda IHRN schválená FDA bude skutečně k dispozici na starších hodinkách, jakmile budou představeny Galaxy Watch 6. Jihokorejský technologický gigant hovoří o tom, že jakmile aktivujete tuto funkci v aplikaci Samsung Health Monitor, bude funkce IHRN kontrolovat nepravidelný srdeční rytmus na pozadí pomocí senzoru BioActive, který se nachází na hodinkách.

Zdroj: Samsung

Pro ty, kteří by se zajímali, senzor BioActive existuje již od Galaxy Watch 4, což znamená, že i když vlastníte starší variantu, nebudete muset upgradovat na Galaxy Watch 6, abyste mohli využívat systém IHRN.

Pokud jde o Galaxy Watch 6, budete si muset počkat až Samsung oficiálně představí nové hodinky a další zařízení, doufejme že již v červenci spolu s novými skládacími telefony.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno