Uživatelé iOS a fanoušci ChatGPT se mohou radovat, protože chatbot OoenAI je konečně k dispozici na iOS jako oficiální aplikace a ode dneška si můžete stáhnout aplikaci zdarma. Nejlepší na tom je, že aplikace je zcela zdarma, nejsou zde žádné reklamy a podporuje řadu funkcí, které by byly vynikající nabídkou pro každého, kdo chce využívat mnoho užitečných funkcí, které jsou součástí platformy.

Aplikace je aktuálně k dispozici ke stažení na App Store a může být vaše úplně zdarma. Výpis zmiňuje, že existují „nákupy v aplikaci“, ale to je pouze pro ChatGPT Plus, který vás vyjde na 19,99 $, pokud chcete pokračovat a odemknout další funkce z aplikace.

Co tedy aplikace ChatGPT pro iOS nabízí? No nic, co byste nevěděli. Platforma vám poskytne vše, od okamžitých odpovědí po přizpůsobené rady, inspiraci, vstupy a dokonce i personalizované učení. Nejlepší část? Aplikace nabízí funkci, která vám umožní synchronizovat celou historii napříč zařízeními, takže všude můžete získat stejný bezproblémový zážitek.

V neposlední řadě stojí za zmínku, že aplikace ChatGPT přináší nejnovější modelová vylepšení od OpenAI, takže se nemusíte bát, že zůstanete u starších modelů a nepřesných odpovědí.

Je smutné, že pro každého, kdo chce získat stejnou zkušenost na Androidu, budete muset chvíli počkat, protože OpenAi neoznámila aplikaci pro Android. Nicméně vzhledem k tomu, jak se ChatGPT dostal do iOS, můžeme doufat, že se aplikace dříve nebo později skutečně dostane na Android.

V dalších zprávách jsme informovali o tom, že Společnost Apple zakázala používání této aplikace svým zaměstnancům. Více o tom zde.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno