Realme G5 je konečně tady a pro každého, kdo hledá skutečně výkonný hardware, je to ten, který byste měli mít ve svém hledáčku, protože to může být jeden z nejvýkonnějších Android smartphonů za bezkonkurenční cenu na trhu.

Začněme tím, co je zřejmé: Realme GT5 přináší řadu pozoruhodných vylepšení, včetně procesoru Snapdragon 8 Gen 2, a společnost zmínila, že můžete skutečně vyladit takt ze systémových nastavení, což je něco, co jsme zjistili před pár dny.

Realme GT5 může snadno zahanbit většinu telefonů Android díky své super rychlé rychlosti nabíjení a funkcím orientovaným na výkon

Kromě tabulky se specifikacemi nejvyšší úrovně je nejzajímavější částí telefonu skutečnost, že v telefonu získáváte možnost zvanou Burning Mode. Tento režim vám nabízí plné frekvenční rychlosti, takže váš telefon může běžet maximální rychlostí, ale aby věci fungovaly, budete muset přidat připínací ventilátor. Realme bohužel nepotvrdilo, zda budete potřebovat konkrétní ventilátor, aby funkce fungovala, ale název je něco, co by mohlo lidi přimět k tomu, aby se podívali jiným směrem. Přesto vypadá Realme GT5 jako vynikající zařízení.

Realme GT5 nabízí hodne i ve všech ostatních aspektech. Získáte 144Hz OLED obrazovku s maximálním jasem 1 400 nitů, až 24 GB RAM a 1 TB úložiště. Může to znít jako přehnané, ale hej, pokud získáváte něco tak silného, ​​tak proč do toho nejít? Zařízení pohání 4 600 mAh baterie s 240W kabelovým nabíjením, což je doslova šílené. Pokud však chcete jít na skromnější rychlost nabíjení, stejný telefon je k dispozici v jiné variantě, která má „jen“ 150W kabelové nabíjení a větší 5 240 mAh baterii.

Zdroj: Realme

Na zadní straně najdete trojitý kamerový systém s 50megapixelovým hlavním senzorem IMX890, 8megapixelovým senzorem pro ultraširokouhlé úkoly a také 20megapixelovým makro fotoaparátem. Na přední straně najdete 16megapixelový snímač. Realme GT5 zjevně není určen pro ty, kteří hledají špičkový optický výkon.

Realme GT5 má v rukávu několik dalších es, počínaje skutečností, že telefon má na zadní straně čtyři RGB světla. Můžete si vybrat z 26 barev, což není tak kouzelné jako celé spektrum 16,8 milionů barev, ale pokud chcete na svém telefonu nějaké přizpůsobení, je to dobrý začátek.

Realme GT5 také přináší IR blaster, NFC, GPS, čtečku otisků prstů pod displejem, Wi-Fi 7 a Realme UI 4.0 založené na Androidu 13. Pokud jde o cenu a dostupnost, telefon je nyní k dispozici v Číně od 2 999 juanů tedy cca 411 dolarů za základní 12/256GB variantu. Pokud chcete model nejvyšší úrovně, je k dispozici za 3 999 juanů tedy 548 dolarů. V době psaní tohoto článku si nejsme jisti, zda bude telefon dostupný na globálních trzích, ale pokud se tak stane, budeme vás o tom hned informovat.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno