Telefony Sony Xperia bývaly velmi oblíbené a společnost stále vyrábí telefony pod stejnou značkou a tyto telefony jsou vážně již překonány ve všech směrech. Nyní se však zdá, že společnost možná mění název na něco jiného, ​​a to by mohlo naznačovat oživení jejich popularity.

Telefony Sony Xperia jsou skvělé. Sony však nevěnuje tolik pozornosti jejich marketingu ve srovnání se společnostmi jako Samsung a Apple. Navíc je softwarová podpora přinejlepším vágní a spuštění se děje na omezeném trhu. Nemluvě o faktu, že zařízení mají při spuštění často problémy s přehříváním a jejich software je laděn až následně. To brání tomu, aby byly telefony připraveny na to zaujmout široké publikum, ale pokud je nejnovější únik pravdivý, pak Sony možná něco dělá se svou značkou.

Spolehlivý leaker Sony, který vystupuje pod jménem ZACKBUKS, jednoduše napsal na svůj účet Weibo: „2008-2023 Xperia nejlepší,“ to může znamenat spoustu věcí, ale také to může znamenat, že Sony ve skutečnosti usiluje o celkový rebranding série. Další spekulací, kterou mám, a doufám, že není pravdivá, je, že společnost opouští trh se smartphony.

Sony vydává některé z nejlepších telefonů v rámci řady Xperia a navzdory jejich omezené dostupnosti jsou telefony dost dobré na to, aby bojovaly s některými z nejpopulárnějších smartphonů od jiných společností. Byla by opravdu škoda vidět Sony opustit trh s chytrými telefony.

Je smutné, že zatím nemáme mnoho podrobností, ale vzhledem k tomu, jak společnost dnes oznámila svůj nejnovější vlajkový snímač smartphonu, existuje šance, že existuje několik dalších oznámení, na které Sony chce, abychom počkali. Kdykoli se objeví oficiální informace nebo další novinky, určitě vás o tom budeme informovat.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno