Je to jen něco málo přes dva týdny, co Samsung oznámil , že přináší One UI 6.1 spolu s nejlepšími funkcemi Galaxy AI do zařízení Galaxy S22 a dalších telefonů současně.

Zdá se, že zavádění konečně začalo, alespoň v Jižní Koreji, kde uživatelé nyní dostávají aktualizaci na svých zařízeních. Dá se s jistotou říci, že krátce poté bude aktualizace dostupná v několika regionech.

Informace byly sdíleny uživateli na fórech Samsung, což naznačuje, že Galaxy S22 nyní dostává aktualizaci One UI 6.1. Dobrou zprávou je, že aktualizace vyjde i na další zařízení ze stejné doby, takže na aktualizaci jsou v řadě i Galaxy Z Fold 3 a Flip 3 a Samsungu by příprava sestavení neměla trvat dlouho. pro tato zařízení.

Zdroj: Samsung

Nyní je snímek obrazovky výše z Galaxy S22, který obdržel aktualizaci One UI 6.1, a je také strojově přeložený, ale dává nám dostatečnou představu o tom, co přichází s nejnovější aktualizací a co ne. Naštěstí přichází i Circle to Search, což je shodou okolností moje oblíbená funkce. Další funkce, jako je překlad v reálném čase při hovorech, souhrny webových stránek a tlumočník, si také razí cestu. Takže z větší části jste pokryti a tyto funkce by měly fungovat tak, jak jsou zamýšleny. Po téměř dvou týdnech strávených s Galaxy S24 Ultra si opravdu nedokážu představit život bez Circle to Search, protože je to jedna z nejpohodlnějších funkcí.

Stojí za zmínku, že Galaxy S22 v současné době získává aktualizace pouze v Jižní Koreji. Nemělo by však trvat dlouho, než bude tato aktualizace uvedena do dalších regionů. Nemůžu se dočkat, až všichni uživatelé vyzkouší tyto funkce Galaxy AI, protože jsou opravdu něco, zvláště pokud chcete, aby byl váš smartphone chytřejší a ještě jednodušší.

Jedinou funkcí, která nepřichází do starší řady Galaxy S22, je funkce okamžitého zpomalení, ale nemyslím si, že by to pro mnoho lidí mělo být problémem. Vše ostatní by mělo být dostupné, včetně nové a vylepšené funkce jednoho záběru, která byla spuštěna s řadou Galaxy S24.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno