Tvůrci digitálního obsahu zaujmou publikum na mnoha platformách prostřednictvím poutavých příběhů, vizuálně úžasných fotografií a vysoce kvalitních videí. Aby udrželi krok s poptávkou po prémiovém obsahu, potřebují značnou úložnou kapacitu a také rychlejší a efektivnější pracovní postupy.

Vzhledem k tomu, že aplikace využívající umělou inteligenci stále generují větší mediální zdroje, roste význam vysoce výkonných datových úložišť s vyšší kapacitou.

Nový SSD disk Western Digital WD Blue® SN5000 NVMe™ je úložištěm nové generace pro tvůrce obsahu a profesionály s náročnými pracovními postupy zahrnujícími vícestreamové 4K video, foto a audio.  SSD disk WD Blue® SN5000 NVMe™ ve formátu M.2 2280 je určen pro spotřebitele, kteří jsou náročnými tvůrci obsahu a chtějí zvýšit výkon svých počítačů a rozšířit je o SSD disky NVMe s vyšší kapacitou.

Zdroj: Western Digital

SSD disk WD Blue® SN5000 NVMe™ je strategicky sladěn se 4. a 6. fází datového cyklu umělé inteligence, aby vybavil uživatele pokročilými řešeními pro ukládání dat s vysokým výkonem, která maximalizují pracovní postupy tvorby obsahu v prostředí umělé inteligence.

Podpořte aplikace využívající AI a urychlete své pracovní postupy pomocí SSD disku, který přináší:

  • Až 4 TB* – 2× větší kapacita úložiště pro obsah než u předchozí generace**.
  • Zrychluje pracovní postupy a zvyšuje produktivitu díky rychlosti PCIe® Gen4 – až 5 500 MB/s – o 24 % vyšší výkon oproti předchozí generaci***.
  • Technologie Western Digital nCache™ 4.0 pro bleskurychlé kopírování složek a souborů.
  • Hladší multitasking náročných projektů díky NVMe™
  • Zlepšete fáze kreslení a vykreslování s výdrží až 1 200 TBW****
Zdroj: Western Digital

SSD disk Western Digital WD Blue® SN5000 NVMe™ je již nyní k dispozici u společnosti Western Digital, širší dostupnost se očekává začátkem července.  Cena 4TB SSD disku WD Blue SN5000 NVMe začíná s doporučenou cenou 8 328 Kč.

Článek Western Digital rozšiřuje řadu WD Blue o nový 4TB NVMe SSD disk pro tvůrce digitálního obsahu se nejdříve objevil na GAME PRESS.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno